PRODUCTIEMANAGER

Roeselare | Productiemanager | toegepaste chemie | Dagwerk | Bedrijfswagen | 1093461
Jouw nieuwe functie
In deze job als productiemanager stuur je een team aan van 30 operatoren. Binnen jouw job sta je in voor de korte- en middellangetermijnplanning. Je volgt het productieproces nauwlettend op en speelt in op onvoorziene situaties. Daarnaast ondersteun je jouw team in zijn dagelijkse werking en coach en motiveer je hen waar nodig. Verder leid je enkele sleutelprojecten binnen jouw zone rekening houdend met deadlines, budget, behoefteanalyse, enz. Tot slot detecteer je de noden in de productie en help je mee verbeteringsacties te implementeren.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Idealiter heb je voor deze job als productiemanager een bachelor- of masterdiploma. Een aantal jaar ervaring als ervaring als leidinggevende in een industriële omgeving is een must. Verder kan je jou vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Jouw omgeving omschrijft jou als energiek, enthousiast, een geboren teamleider en bovenal een hands-on iemand!

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze organisatie biedt een mooie uitdaging. Je krijgt de kans jouw expertise uit te bouwen en je wordt beloond met een mooi salarispakket (incl. firmawagen en extralegale voordelen)

Over de organisatie
Je komt terecht in een vooruitstrevend, internationaal actief bedrijf. Het DNA van deze organisatie is terug te vinden bij elk van zijn werknemers (positivisme, ambitie, innovatief, enz). Dit bedrijf is een gevestigde waarde.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Productiemanager (1093461) in regio Roeselare? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Claire Van den Eynde op 050/34 80 72. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.
#1093461
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Fabrication & Production
Lieu
Kortrijk
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Heel uitgebreid pakket incl. wagen
Réf. :
1093461

Contacter un consultant

Contactez Claire Van Den Eynde, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Téléphone: 050348072