PRODUCTIEMANAGER

Overkoepelend productiemanager | machinebouw/montage | productie en logistiek | strategisch en pragmatisch
Jouw nieuwe functie
Bij deze vooraanstaande machinebouwer zal je als productiemanager overkoepelend de verschillende afdelingen - met elk een verantwoordelijke - aansturen. Vanuit jouw ervaring begeleid en stimuleer je deze mensen in het nemen van initiatieven om hun divisie efficiënter aan te sturen en te zoeken naar synergiën om gezamenlijk een hoger niveau te behalen. Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar gerichte beleidslijnen voor de productie en het magazijn die jouw team vervolgens uitwerkt naar concrete acties toe. Zelf neem je de lead in projecten om meer informatie te halen uit productiedata en zo tot betere inzichten te komen voor een performantere organisatie, efficiëntie, kostenbewaking, storingen,... Ook m.b.t. het behalen/behouden van de vereiste kwaliteitscertificaten neem je gericht actie. Verder stel je de LT-planning op rekening houdend met een evenwichtige spreiding en met ruimte voor flexibiliteit. Deze planning is cruciaal voor een goed aankoopbeleid; vanuit jouw domein en specifieke vakkennis verleen je de nodige ondersteuning aan o.a. aankoop, kwaliteit, logistiek… Binnen de operationele structuur behartig je de productienoden en -belangen en doe je (budget)voorstellen voor investerings- en optimalisatieprojecten. Je rapporteert aan de operations director.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze belangrijke functie zoekt Hays Engineering een ingenieur met relevante leidinggevende ervaring in een technische productieomgeving (metaalsector, machinebouw, montage/assemblage,…). Je combineert een analytisch inzicht met een pragmatische aanpak en je hanteert een coachende leiderschapsstijl die medewerkers stimuleert in het nemen van initiatief. Uiteraard is een goede communicatie op alle niveaus hierbij cruciaal.

Wat krijg je hiervoor terug?
Als productiemanager neem je een belangrijke rol op om verder te bouwen aan een efficiënte en future-proof logistieke en productieorganisatie. Voor deze pittige maar zeer aantrekkelijke uitdaging voorziet het bedrijf dan ook een passend salarispakket inclusief wagen, tankkaart,…

Over de organisatie
Onze klant in regio Roeselare is een belangrijk assemblagebedrijf voor zeer hoogtechnologische machines. Het bedrijf kenmerkt zich door een open mentaliteit, betrokken medewerkers die positief kritisch durven zijn, out of the box durven denken maar eveneens een goede sfeer nastreven. Ook het management neemt hierin een voorbeeldrol met een sterke betrokkenheid tot op de werkvloer.

Solliciteer direct op deze vacature
Herken je je als ingenieur in deze uitdagende functie als peoplemanager om de productie en logistieke activiteiten optimaal te organiseren? Stuur jouw cv naar Leen Bekaert van Hays Engineering of neem contact op via 056 230 460. Discretie verzekerd! #1091482
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Fabrication & Production
Location
REGIO ROESELARE
Specialism
Plant and Operations management
Pay
Je ontvangt een passend salarispakket inclusief wagen, tankkaart,…
Ref:
1091482

Talk to a consultant

Talk to Leen Bekaert, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 0478738059