PRODUCTMANAGER LIABILITY & CONSTRUCTION

Regio Antwerpen / productmanager Liability & construction / ervaring vereist / aantrekkelijk salarispakket
Jouw nieuwe functie
Als productmanager liability & construction stel je je kennis en ervaring in aansprakelijkheidsverzekeringen en bouwgerelateerde verzekeringen voor ondernemingen ten dienste van onze klanten en je collega’s. Je onderhandelt uitdagende dossiers met verzekeraars om optimale verzekeringsvoorwaarden te bekomen voor de ondernemingsklanten. Verder houd je het overzicht over de polissen in jouw specialisatie en zet je commerciële acties op binnen jouw domein. Je werkt nauw samen met het team van de account advisors waarbij je de accountmanagers ondersteunt in de commerciële relatie met de klant. Je ontwikkelt en optimaliseert eigen makelaarsvoorwaarden en onderhandelt hierover met de verzekeraars.

Jouw profiel
Voor deze rol als productmanager heb je reeds relevante ervaring en met voorkeur in liability en construction. Je bent een gestructureerd en georganiseerd persoon. Je bent een stressbestendig persoon met een commerciële feeling. Je bent iemand met een gedreven en optimistische persoonlijkheid. Je bent iemand met een analytisch vermogen met een sterke ondernemingszin. Verder beheers je het Frans zeer goed.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen zoals: een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, netto-dagvergoeding, warranteplan, ecocheques. Verder geniet van je flexibele uren waarbij je 2 dagen per week kan thuiswerken.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een top 10 verzekeringsmakelaar die inzet op frequente interne opleidingen. Het is een bedrijf waar momenteel 122 mensen werkzaam zijn, jijzelf komt terecht in een warm team van 50 mensen in een modern kantoor waar een familiale sfeer heerst. Je komt terecht in een professionele werkomgeving waar klantgerichtheid, betrouwbaarheid, teamwork en permanente verbetering de kernwaarden zijn.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je ervaring in een soortgelijke functie en zoek je een nieuwe uitdaging? Contacteer me dan meteen. #1093378
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Assurances
Location
Antwerpen
Specialism
Insurance
Pay
aantrekkelijk salarispakket met veel voordelen
Ref:
1093378
Closing date
31 Jan 2023

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671