PROJECT MANAGER DUURZAAMHEID

Energie en duurzaamheid I uitwerken en opvolgen van optimalisatieprojecten I verantwoordelijke functie
Over je nieuwe functie
Als Project Manager Duurzaamheid werk je overkoepeld binnen de firma op verschillende sites en werven duurzaamheidsprojecten uit. Je streeft naar een maximale optimalisatie van de duurzaamheid binnen het bedrijf. Je voornaamste focus ligt op het uitrollen van projecten m.b.t. duurzaamheid, technieken, energie, milieu, etc. Hierbij ga je energieverbruik op werven nagaan, sta je samen met de sustainabilty manager in voor het uitrollen van zonnepanelen op de verschillende sites, ga je op zoek naar gepaste meetsystemen voor energie, water, gas, … en zoek je hiervoor ook duurzamere oplossingen. Als project manager duurzaamheid doe je dit op de meest veilige, kosteneffectieve en efficiënte manier met inachtneming van alle kwaliteitsnormen. Op zeer regelmatige basis sta je in contact met de sustainability manager van de bouwgroep aan wie je rechtstreeks rapporteert.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor de rol van Project Manager Duurzaamheid is Hays op zoek naar een persoon met diploma binnen energiemanagement, energietechnologie,… Je bent gepassioneerd door sustainabilty en alles wat hier mee samenhangt. Ervaring in de sector is een plus, maar schoolverlaters komen zeker in aamerking. Je kan jezelf omschrijven als iemand met zin voor initiatief en je werkt graag in team samen aan projecten.

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze bouwgroep biedt een verantwoordelijke functie aan met veel ruimte voor autonomie en initiatieven. Het verloningspakket is volledig bespreekbaar en afhankelijk van jouw inzet en resultaten.

Over de organisatie
We bieden je een verantwoordelijke functie om een groeiend bedrijf mee verder uit te bouwen. De bedrijfscultuur moedigt initiatief en ondernemerszin aan. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

Solliciteer voor deze functie
Wil je verdere inlichtingen over deze functie als Project Manager Duurzaamheid? Neem dan contact op met Marie Bogaerts van Hays, afdeling Engineering Oost-Vlaanderen, solliciteer online, per mail (marie.bogaerts@hays.com) of bel op het nummer 092105276 . #1092257
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
REGIO OUDENAARDE
Specialism
Construction Management
Pay
aantrekkelijke verloning met groot pakket aan extralegale voordelen
Ref:
1092257

Talk to a consultant

Talk to Marie Bogaerts, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092105276