PROJECT MANAGER EVENTSECTOR

Burcht | project manager | interim met optie vast | ruim pakket aan extralegale voordelen | 1092858
Jouw nieuwe functie
Als project medewerker ben je bij elk inkomend order verantwoordelijk voor het adviseren van de klant. Met de nodige kennis van zaken begeleid je hen in het nemen van de juiste keuzes wat betreft o.a. de materialen en/of stoffen voor een specifiek decor of voor bepaalde special effects.
Van zodra je een duidelijk beeld hebt van de wensen van de klant, vertaal je die in een op maat gemaakte offerte. Wanneer die is goedgekeurd en ondertekend, neem jij het verdere verloop van het order voor jouw rekening. Dit betekent het verwerken van het order in de database en contact onderhouden doorheen het hele proces, met zowel klant als interne stakeholders, tot en met de levering. Doorheen het hele dossier ben jij het aanspreekpunt voor eventuele vragen of aanpassingen. Als een echte multitasker coördineer je het proces dus van a tot z.

Jouw profiel
Voor deze positie als project medewerker is Hays Antwerpen op zoek naar een echte proactieve kandidaat met een dynamische en vlotte persoonlijkheid.
Kan je vlot werken met Office en Navision? Dan is dat zeker een plus, maar geen must. Je krijgt namelijk een grondige opleiding tijdens je opstart.
Vervolgens heb je ervaring in een soortgelijke functie en bouw je graag aan klantrelaties door deze telkens goed te ondersteunen bij het opmaken van de unieke en uitgebreide offerte. Hierbij verwachten we de nodige dosis creativiteit en analytisch denkvermogen om te klant een advies op maat te kunnen geven. Ook pas afgestudeerden worden zeker aangemoedigd om te solliciteren. Ten slotte kan je goed zelfstandig werken in een levendige co-working space.

Jouw nieuwe werkgever
Voor onze klant, een groeiend en internationaal bedrijf in de evenement- en entertainmentsector, is Hays op zoek naar een project manager met goede kennis van het Engels. Je komt terecht in een multiculturele, hippe omgeving met een vrije en dynamische sfeer.
Naast een showroom bevindt zich een grote parking voor kandidaten die met de wagen wensen te komen. Verder is deze klant vlot bereikbaar met het openbaar vervoer op een wandelafstand van 15 minuten van het bus- of treinstation.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een fijn en hecht customer service team van 5 collega’s waar je kan genieten van uitgebreide opleiding. Nadien ontvang je ook coaching on the job. Onze klant biedt jou een interim met optie vast contract. Je werkt in een 39-uren week met verschillende opstart- en einduren, waardoor je 9 extra vakantiedagen opbouwt bovenop de 20 wettelijke verlofdagen. Verder kan je genieten van een weekje vakantie tussen Kerst en Nieuwjaar want dan is de firma collectief gesloten.
Vervolgens krijg je een mooi loon in ruil voor jouw inzet waarbij je kan rekenen op extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een team incentive op het einde van elk jaar, een groep- en hospitalisatieverzekering bij het vast contract. Na 2 jaar in dienst te zijn kan je een bedrijfswagen krijgen.

Ben jij de witte raaf die onze klant zoekt met alle gevraagde skills en heb je op dit moment een bedrijfswagen? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren! Een bedrijfswagen is dan mogelijk van bij de start.

Wat moet je nu doen?
Heb je interesse in deze leuke vacature? Solliciteer dan snel via de button. #1092858
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Burcht
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
2500-3500
Ref:
1092858

Talk to a consultant

Talk to Hanna Hens, the specialist consultant managing this position, located in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Telephone: 032027989