Projectingenieur Landbouw

Roeselare | projecten opvolgen | projectmedewerker | Glijdende werkuren | Extra ADV-dagen | 1096576

Over de organisatie

Voor een gerenommeerd bedrijf actief in de veesector is Hays Life Sciences Kortrijk op zoek naar een projectingenieur voor de landbouwsector.

Jouw nieuwe functie

In deze job als projectmedewerker agro werk je samen met een tiental andere collega’s op verschillende projecten met betrekking tot de landbouwsector. Je analyseert, ontwikkelt en implementeert de verschillende projecten binnen de afgesproken termijn. Je werkt op uiteenlopende projecten zoals bvb het behalen van de juiste certificaten zodat audits kunnen gebeuren tot het lanceren van een app waarbij je met verschillende actoren samenwerkt. Je spoort proactief mogelijke problemen op en probeert daarop te anticiperen. Zodra een project loopt, sta je ook in voor de verdere opvolging en coördinatie.

Jouw profiel

Voor deze job als projectingenieur landbouw zijn we op zoek naar een master met een wetenschappelijk diploma. Belangrijker dan diploma is het hebben van leidinggevende ervaring (jeugdbeweging, werkervaring, …). We zijn op zoek naar een echte teamplayer, die goed het overzicht kan bewaren over de verschillende projecten. Je bent een sterke communicator en moderator zodat je met alle partijen tot een consensus kan komen. Spreek je naast Nederlands en Engels ook een mondje Frans? Dan is dat zeker een plus.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou de kans je te ontwikkelen binnen een interessante werkomgeving met een maatschappelijk relevante opdracht. Het gaat om een gevarieerde job met glijdende werkuren, mogelijkheid tot extra verlofdagen (naast de adv-dagen), maaltijdcheques, verzekeringen en een nettovergoeding.

Solliciteer direct op deze vacature

Wil je graag meer weten over deze job als projectingenieur landbouw? ( ref. 1096576) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 050/34.80.72 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Claire Van den Eynde toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.


Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden

#1096576
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Government & Public Services
Lieu
Roeselare
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Mooi loonpakket!
Réf. :
1096576

Contacter un consultant

Contactez Claire Van Den Eynde, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 050348072

Emplois similaires à Projectingenieur Landbouw

 • FIELD SERVICE ENGINEERS

  Field engineer | hightech machines | regio West- en Oost-Vlaanderen tot België en Luxemburg | 1093169
  KortrijkConcurrentieel salarispakket, mooie extralegale en secundaire voordelen, wagen.
 • FIELD SERVICE ENGINEER

  Belgique - Field Service Engineer - Hays
  Mont-Saint-Guibertà négocier
 • FIELD SERVICE ENGINEER

  CDI - Field Service Engineer - Andenne
  Andenneà négocier