PROJECTLEIDER BEDRIJFSVASTGOED – KANT BOUWHEER

Job als projectmanager bij Hercull, promotor in bedrijfsvastgoed | 1092773
Industrieel ingenieur Bouwkunde, Bachelor Bouw, Architect I Voorstudie + bouwcoördinatie van semi-industriële en logistieke bouwprojecten + klantenbegeleiding I Succesvolle projectontwikkelaar

Over je nieuwe functie

Omwille van groei Is Hercull op zoek naar een voltijdse projectleider die verantwoordelijk wordt voor de realisatie van de toegewezen projecten binnen België. Dit houdt in: de senior projectleider helpen bij de voorstudie, besprekingen organiseren met gemeentebesturen, architect en studiebureaus. Vervolgens ga je zelf aannemers zoeken en vastleggen, werfcontroles uitvoeren en werfvergaderingen leiden + alle bijhorende administratie verrichten. In heel het proces ben je contactpersoon voor de koper en verzorg je de klantenbegeleiding waar nodig. Budget en deadlines volg je kort op. Je werkt in tandem met de senior projectleider dus rapporteer je ook aan hem op regelmatige basis.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?


Voor deze functie zoeken we bij voorkeur een Industrieel Ingenieur Bouwkunde of Bachelor Bouw of Architect. Je hebt reeds een eerste ervaring als projectleider industriebouw. Je beschikt tevens over wat commerciële en communicatieskills aangezien je vaak in contact komt met de eindklant. Verder kan je vlot tekenen in Autocad. We zoeken voor onze klant een sympathieke en loyale collega die mee aan de kar wil trekken.

Wat krijg je hiervoor terug?

Hercull bouwt momenteel voor zichzelf een nieuw kantoor met alle comfort. De werksfeer is los en joviaal, maar professioneel. Hier krijg je de kans om mee te bouwen aan de groei van een jong bedrijf, getrokken door een gedreven ondernemer en enthousiast team. Onze klant voorziet een uiterst aantrekkelijk verloningspakket. Er zijn glijdende werkuren, ook verlof is redelijk vrij te kiezen. Men verkiest een projectleider in loondienst.

Over de organisatie


Hercull is een projectontwikkelaar met focus op semi-industriële en logistieke bouwprojecten van hoge kwaliteit. Men koopt gronden of panden aan op interessante locaties voor ondernemers, coördineert het volledige bouwproces via onderaannemers en staat de koper bij tot aan oplevering van de ruwbouw. Deze promotor wordt gedragen door een ervaren en stabiele bouwpromotor voor residentieel vastgoed met goede naam in de sector.

Solliciteer nu voor deze vacature

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature als projectleider bij bouwpromotor industriebouw? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/ 17 66 91 of solliciteer online. #1092773
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Kortrijk
Specialism
Construction Management
Pay
Bruto volgens profiel, firmawagen + extra-legale voordelen
Ref:
1092773

Talk to a consultant

Talk to Lies Hooghe, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 0498 17 66 91