QA ASSISTANT VOEDING

Roeselare | Kwaliteitsmedewerker voeding | net afgestudeerden komen ook in aanmerking | 1092539
Jouw nieuwe functie
In deze job als quality assurance medewerker ondersteun je jouw twee collega’s binnen kwaliteit. Enerzijds sta je in voor de klachtenbehandeling. Je krijgt deze doorgestuurd via marketing en het is aan jou om de klacht te onderzoeken (ook in productie), de juiste departementen op de hoogte te stellen en de klanten van een antwoord te voorzien. Verder sta je ook in voor de kwaliteitscontrole. Je voert rondgangen uit in de productie, je doet controles op glas en ongedierte, je verzamelt de stalen, je geeft opleiding,... Je rapporteert aan de quality manager.

Wat verwachten we van jou?

Je behaalde een bachelor in een voedingsgerelateerde richting (biochemie, voedingstechnologie, agro, voedings- en dieetkunde …) . Ook kandidaten met enkel de nodige ervaring komen in aanmerking. Ben jij een echte teamplayer, heb je een hands-on-mentaliteit en je staat open om nieuwe zaken bij te leren? Dan is deze job iets voor jou.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt terecht in een groeiende, financieel gezond bedrijf met een duidelijke visie. Je mag een mooie verloning verwachten.

Over de organisatie
Voor een voedingsproducten in regio Roeselare, is Hays Life Sciences op zoek naar Quality officer food.

Wil je graag meer weten over deze job als quality assistant voeding? (ref. 1092539) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/65.31.38 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken. #1092539
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Fabrication & Production
Lieu
Roeselare
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Mooie verloning - Extra adv dagen
Réf. :
1092539

Contacter un consultant

Contactez Stephanie Deman, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056653138