QC LABORANT PHARMA/VOEDING

QC laborant - Pharma - Voeding | 1095597
Jouw nieuwe functie
Als QC laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende analytische testen op grondstoffen, evenals op tussen- en eindproducten. Tot jouw takenpakket behoren technieken zoals: HPLC, GC, Karl Fischer, UV spectrofotometer en titraties. Je staat zelf in voor de interpretatie van de resultaten en de rapportage van eventuele afwijkingen. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de kalibratie van de toestellen. Je staat mee in voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe QC methodes en vacatures. Je werkt actief samen met het kwaliteitsteam en rapporteert rechtstreeks aan de QA/QA manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Idealiter behaalde je een bachelordiploma met een wetenschappelijke achtergrond (chemie, voeding, pharma) of heb je reeds ervaring opgebouwd als laborant waarbij HPLC, GC methodes aan te pas komen. Heb je een sterk gevoel voor verantwoordelijk en ben je stressbestendig dan zijn we op zoek naar jou. Je komt terecht in een vroege/late-systeem van maandag tot vrijdag.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een competitief salaris en maaltijdcheques.

Solliciteer voor deze vacature
Wil je graag meer weten over deze vacature als QC laborant bij een internationaal bedrijf in regio Antwerpen? Solliciteer dan snel online of neem contact op met Yannice Jakubowics, consultant Hays Life Sciences, voor meer informatie

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker ook contact op met Hays Life Sciences Antwerpen of stuur me een bericht via LinkedIn. #1095597
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Soins de santé & Médical
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Afhankelijk van ervaring
Réf. :
1095597

Contacter un consultant

Contactez Yannice Jakubowics, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032012854