QC MEDEWERKER CHEMIE

Kortrijk| Quality control chemie | net afgestudeerden komen ook in aanmerking | 1092332
Jouw nieuwe functie
Als laborant chemie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de processen in de productieflow. Je voert verschillende analytische testen uit zoals GC, viscositeit, densiteit, ... Bovendien zal je ook instaan voor de nodige opvolging in de productie en de verpakking van de mengsels. Er wordt van jou verwacht dat je werkt en documenteert volgens de vooropgezette procedures. Je zal in een tweeploegenstelsel werken (vroeg en laat). Op termijn wordt er van je verwacht dat je mee kan denken bij problemen in het productieproces en omtrent kwaliteit om tot een geslaagde oplossing te komen.

Wat verwachten we van jou?
Idealiter behaalde je een bachelor of graduaat chemie. Je hebt een goed analytisch inzicht, werkt nauwkeurig en correct. Verder ben je een teamplayer die vlot is in de omgang met een assertieve ingesteldheid. Buiten het labo interesseren productieprocessen je ook enorm.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt een bedrijfscultuur waar ontwikkeling van medewerkers centraal staat. Je komt terecht in een bedrijf met een internationale reputatie die een competitief salaris biedt met interessante extralegale voordelen eigen aan het bedrijf.

Over de organisatie
Voor een toonaangevende producent van verpakkingen voor chemische specialiteiten en producten, regio Kortrijk, is Hays Life Sciences op zoek naar een QC medewerker chemie om het bestaande team te versterken.

Wil je graag meer weten over deze job als laborant chemie? (ref. 1092332) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/23.04.68 of solliciteer online via melina.sadeghieh@hays.com. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Melina toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken. #1092332
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDD (option CDI)
Secteur
Chimie
Lieu
Kortrijk
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Competitief salairs + extralegale voordelen
Réf. :
1092332