QESH verantwoordelijke

Quality en preventie expert | KMO uit Harelbeke | Glijtijden, mooi loonpakket

Voor een nichespeler in een internationale markt zoekt Hays Engineering een QESH verantwoordelijk die zal focussen op quality control management en het verder uitbouwen van het preventiemanagement.

Jouw nieuwe job

Als QESH verantwoordelijke combineer je verschillende domeinen. Enerzijds werk je het quality control management verder uit, er bestaat reeds een goede structuur en kwaliteitssysteem maar dit moet verder gefinetuned worden. Je optimaliseert de kwaliteitsstrategie en start projecten op om die te implementeren op de werkvloer, ook met het oog op het toepassen van de ISO standaarden (ISO9001 en ISO45001). In het kader van audits bezoek je klanten en leveranciers, of begeleid je de lokale bezoeken. Anderzijds ben je de preventie verantwoordelijke en zorg je voor veilige en milieuvriendelijke werkomgeving. Je rapporteert zowel lokaal aan de managing director als op groepsniveau aan de group quality manager waar veel best practices uitgewisseld worden. Hiervoor zal je je sporadisch moeten verplaatsen naar het hoofdkantoor in Duitsland.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Hays Engineering zoekt een technische kandidaat met ervaring binnen quality. Technische ervaring binnen metaal, aluminium of kunststof is een pluspunt. Daarnaast heb je grote affiniteit met preventie en heb je de ambitie om je op termijn bij te scholen tot preventie adviseur niveau 2. Je leidinggevende en coördinerende skills komen zeker ook van pas in deze job.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt terecht in een stabiel bedrijf met mooie referenties en een goede kwaliteitscultuur. Deze eerder kleine firma maakt deel uit van een sterke internationale groep en wordt daardoor ook geruggesteund. Ze bieden goede arbeidsvoorwaarden waaronder

  • Competitief brutoloon met maaltijdcheques, verzekeringen en firmawagen
  • Thuiswerk (2 dagen) en glijtijden
  • Bonussen
  • Mogelijkheid tot bike lease

QESH manager voor sterke KMO uit Harelbeke - 1096806. Interesse? Verstuur dan snel je cv naar Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk of neem telefonisch contact op via 056 230 467 of 0470 19 40 20.

#1096806
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Manufacturing & Production
Lieu
Harelbeke
Spécialité
Engineering
Salaire
Competitief salarispakket met voordelen
Réf. :
1096806

Contacter un consultant

Contactez Melanie DHuyvetter, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056230460