QUALITY ENGINEER

Wevelgem | quality engineer automotive | Kwaliteitsverbetering | Internationaal | 1091301
Voor een internationaal productiebedrijf in de automotive is Hays Engineering op zoek naar een quality engineer om het team te versterken.

Jouw nieuwe functie

Als quality engineer volg je binnen de productie een project op van bij het begin van de ontwikkelingsfase tot het einde van de serieproductie. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen en oplossen van procesproblemen. Je bent een contactpersoon voor de klanten en leveranciers wereldwijd en je staat in voor een goede klachtenverwerking, indien nodig ga je ter plaatse. Je ontfermt je verder over de operationele zaken en je bent verantwoordelijk voor interne en externe audits. Daarnaast zorg je voor het toepassen van controles en verbeteringen van de kwaliteitssystemen en samen met de CI manager participeer je in continuous improvement projecten. Je vormt een belangrijke schakel binnen het kwaliteitsteam en rapporteert aan de quality manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze job beschik je over een Bachelor of Master, idealiter binnen elektromechanica gezien de techniciteit van de producten. Je hebt reeds ervaring opgedaan binnen kwaliteit, bij voorkeur in een industriële omgeving. Je kan zelfstandig te werk gaan en bent positief ingesteld. Verder kun je goed proactief werken en stel je je flexibel op. Je bent bereid om sporadisch korte reizen te maken binnen Europa. Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Mooi meegenomen maar niet vereist is een kennis van de AIAG tools (zoals PPAP, APQP, PFMEA).

Wat krijg je hiervoor terug?
In de job van quality engineer kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf dat veel belang hecht aan een collegiale werksfeer. Je mag aan de slag gaan in een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid waarvoor ook een gerichte opleiding wordt voorzien. Deze veelzijdige job biedt je een aantrekkelijk verloningspakket inclusief maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering, aangevuld met adv-dagen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als quality engineer (ref. 1091301) of ken jij de geknipte persoon voor deze functie? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Melanie D’Huyvetter op 056 23 04 67. Je mag erop rekenen dat je kandidatuur discreet wordt behandeld.
#1091301
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Ingénierie
Location
Wevelgem
Specialism
Engineering
Pay
Competitief salarispakket inclusief voordelen
Ref:
1091301

Talk to a consultant

Talk to Melanie DHuyvetter, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230460