RECHTERHAND PRODUCTIEMANAGER

Productie assistent | Dagdienst | Voedingsbedrijf | Kortrijk | 1094219
Jouw nieuwe job
In deze job als rechterhand productieverantwoordelijke sta jij in voor het dagelijks management van de verschillende productieflows. Je zorgt ervoor dat leveringstermijnen tijdig worden behaald en helpt ook wanneer het nodig is met de personeelsplanning en productieadministratie op te volgen. Daarnaast coach je jouw team waar nodig en voorzie je tijdig opleidingen. Tot slot streef je naar een werkvloer waar alle regels op vlak van veiligheid, kwaliteit en hygiëne correct worden nageleefd.

Jouw profiel
Voor deze job als rechterhand van de productiemanager zijn we op zoek naar iemand die gepassioneerd is door een productieomgeving, idealiter in de voeding. Je hebt ervaring in productie als leidinggevende of je hebt de ambitie om door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid. Je bent stressbestendig, hebt een goed inschattingsvermogen en kan probleemoplossend denken! Tot slot spreek je Nederlands en kan je je ook uitdrukken in het Engels.

Over de organisatie

Onze klant is een familiebedrijf actief in de voedingssector. Met haar groeiend karakter heeft dit bedrijf reeds een internationale markleiderspositie verworven binnen de sector.

Wat krijg je hiervoor terug van de organisatie?
Onze klant biedt een zelfstandige en gevarieerde job aan binnen een sterk groeiend bedrijf.
  • Aantrekkelijk salarispakket
  • Maaltijdcheques
  • Doorgroeimogelijkheden.

Op zoek naar een job als assistent productiemanager ? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Claire Van den Eynde van HAYS Life Sciences Kortrijk via 050348072. #1094219
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Fabrication & Production
Lieu
Kortrijk
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen
Réf. :
1094219

Contacter un consultant

Contactez Claire Van Den Eynde, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Téléphone: 050348072