RENTAL ADVISOR

Boortmeerbeek | Rental advisor | NL-FR | Snelle opstart | Automotive | 1092824
Je nieuwe functie

Als Rental advisor ben je de eerste maanden het eerste aanspreekpunt aan de balie. Je hebt dagelijks telefonische contacten met o.a. bestuurders en transporteurs. Deze vragen hebben betrekking op het inhuren van vervang-, aanloop- of huurwagens. Verder kan je als rental advisor de mobiliteit garanderen door oplossingen te zoeken voor eventuele obstakels.

Ten slotte sta je in voor het beheer van logistieke processen en sta je in contact met de logistieke leveranciers. Hierbij maak je de transportplanning op van de chauffeurs en controleer je de staat van de huurwagen samen met de bestuurder wanneer de wagen wordt ingeleverd. Na een bepaalde periode zal je ook ondersteuning bieden aan back-office.

Je staat dus in het algemeen in voor de administratie van a-z. Dit kan gaan van het verwerken van informatie zoals facturatie en rapportering tot het behandelen van het klachtenbeheer. Hiervoor sta je in contact met de schade- en technische beheerders.

Jouw profiel

Voor deze functie is Hays op zoek naar een administratieve duizendpoot die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Als rental advisor ben je commercieel ingesteld en klantgericht. Je beschikt over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans. Een basis kennis van het Engels is een must. Je kan goed omgaan met stress en weet steeds efficiënt te werken en de nodige prioriteiten te stellen. Met je oplossingsgericht denken schrikken problemen jou niet af. Bij voorkeur heb je al minstens 2 jaar ervaring binnen een administratieve functie.

De arbeidsvoorwaarden

Wat kan je verwachten?
Aantrekkelijk salaris
• Snelle opstart
• Interimcontract
Maaltijdcheques 8 euro
• Familiale sfeer
• 40 uren per week

Over de organisatie

Je komt terecht in een internationale firma met een topsfeer op de werkvloer. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een ondersteunende en dynaische omgeving. Je komt terecht in een team dat proactief, innovatief en creatief is. Een team dat je laat zien wat ze kunnen bereiken door hand in hand te gaan met een positieve bijdrage aan mens-milieu. De firma is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeerplaats voorzien.

De volgende stap
Heb je interesse in deze gevarieerde en leerrijke job? Solliciteer dan zeker via deze onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je contact opnemen met Justine De Zutter van Hays Zaventem via 02.541.16.54
#1092824
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Automobile
Location
Boortmeerbeek
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijk salaris, MC
Ref:
1092824

Talk to a consultant

Talk to Justine De Zutter, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 025411654