RESEARCH MANAGER

Gent | Research Manager Gent | Marktonderzoek | Projectmatig | Analytisch | Communicatief | 1091198
Jouw nieuwe functie
Als Research Manager Gent zal jij deel uitmaken van een bruisend onderzoeksteam bij een internationaal marktonderzoeksbureau. Jij zal een brede waaier aan onderzoek- en consultancy projecten van A-Z in handen nemen om B2B klanten te ondersteunen bij hun onderzoeksvraag. Denk maar aan research in het kader van consumentenonderzoeken, prijsstrategieën en productlanceringen. Hierbij hou je rekening met de vooropgestelde deadlines en budgetten van de klanten. Als Research Manager heb jij als doel significante resultaten te bekomen op basis van jouw kwantitatief/kwalitatief onderzoek en deze constructief te communiceren naar je klanten. Dankzij jouw aanbevelingen en waterdichte bevindingen zal jij de klant bijstaan bij het nemen van de juiste beslissingen. Als Research Manager Gent draag jij je steentje bij tot het succes van je klanten en maak jij het verschil.

Jouw profiel
Als ideale kandidaat voor deze functie als Research Manager geniet jij van minstens een masterdiploma met ervaring (of sterke interesse) in onderzoeksmethodologie. Idealiter heb jij 5 jaar werkervaring achter de rug in de wereld van onderzoek, project management of marketing. Qua computerskills kent het MS Office pakket voor jou geen geheimen. Als Research Manager Gent laat jij je leiden door je gezond verstand, ben jij analytisch ingesteld, en geniet jij van een kritische blik. Ook heb je oog voor detail en ga je steeds gestructureerd aan de slag. In jouw rol als Research Manager Gent zet jij graag je nieuwsgierige bril op waardoor jij je keer op keer verdiept in de projecten die op jouw pad komen. Daarbovenop ben je communicatief zeer sterk. Naast Nederlands geniet jij van een sterke kennis Frans en Engels.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie van Research Manager wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen op maat van je profiel/werkervaring. Ook telewerk en flexibele werkuren zijn inbegrepen. Je komt terecht in een bruisende onderneming die welzijn van werknemers voorop stelt. Daarbovenop zijn jouw collega’s dynamische persoonlijkheden waardoor dagelijkse synergie een feit is.

Over de organisatie
Onze klant is een internationaal marktonderzoeksbureau met researchprojecten voor een brede waaier aan sectoren en organisaties.

Benieuwd naar meer en ben jij aangetrokken tot deze functie als Research Manager voor een marktonderzoeksbureau in het Gentse? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/266 11 96.
#1091198
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Consultance Business ou Management
Location
Gent
Specialism
Marketing Analysis
Pay
Aantrekkelijk salaris + Extralegale voordelen op maat
Ref:
1091198

Talk to a consultant

Talk to Virginie De Smecht, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661196