SALES ADMINISTRATOR OFFICER

Vilvoorde | Sales Administrator Officer| Technologische sector | NL |Teamverband | 1092586
Jouw nieuwe functie

Als Sales Administrator Officer ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het Sales team.

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en invoeren van contracten of bestellingen, waarvoor je contact hebt met de verschillende departementen. Je volgt de e-mails op en kijkt de solvabiliteit van potentiële klanten na. Tot slot, zorg je voor een correcte opvolging van de creditnota’s in het systeem.

Jouw profiel

Hays is op zoek naar een administratieve kracht die nauwkeurig is en graag met cijfers werkt. Je hebt zowel schriftelijk als mondeling een zeer goede kennis van het Nederlands. Daarnaast beschik je bij voorkeur over een goede kennis van het Frans. Tot slot, heb je idealiter ook al een eerste relevante administratieve werkervaring achter de rug.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket aan met extralegale voordelen zoals:

  • Maaltijdcheques;
  • Woonwerkvergoeding;
  • De verzekeringen;
  • 6 adv-dagen.

Na een succesvolle interimperiode, ontvang je een vast contract. Je kan genieten van flexibele werkuren, waarbij een dag begint tussen 7u30 en 9 uur. Tot slot, is er na de inwerkperiode de mogelijkheid tot thuiswerk van maximaal 2 dagen per week en voorziet de klant een grondige opleiding.

Over de organisatie

Je komt terecht in een internationale en dynamische omgeving binnen de technologische wereld, gespecialiseerd in digitale transformatie. Onze klant is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het departement is opgesplitst in verschillende teams van 6 tot 8 personen, waarmee je regelmatig contact hebt.

Solliciteer op deze vacature

Interesse in deze boeiende job? S
olliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Hays Office Support kan je contact opnemen met Olivia van Soest van Hays Zaventem op 02/206.68.42. #1092586
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technologie & Services internet
Location
Vilvoorde
Specialism
Sales Support
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen
Ref:
1092586

Talk to a consultant

Talk to Olivia Van Soest, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 022066842