SALES ASSISTANT MEDISCHE SECTOR

Kontich | Prijsbeleid & Excel | Kennis Nederlands & Frans| Grote speler in medische wereld | Fulltime

Over de organisatie

Voor een toffe klant in regio Kontich zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe medewerker die de sales afdeling zal ondersteunen. Het gaat om een fulltime job bij een bedrijf actief in de medische wereld. Je komt terecht in een moderne omgeving met toffe collega’s, een vlakke structuur en open bedrijfscultuur.

Jouw nieuwe functie

Als sales assistant zal je in eerste instantie mee de sales ondersteunen door promoties voor te bereiden. Hierbij zal je rekening houden met de verschillende marktprijzen, inkoopprijzen, mogelijke promoties, voorraad, etc. Je verzamelt al deze informatie, maakt er een analyse van in Excel en bepaalt op die manier de juiste prijs voor de webshop, flyers, brochures, mailings, etc. Daarnaast zal je mee de back-end van de webshop verrijken in HTML door nieuwe artikelen toe te voegen, informatie aan te passen, prijzen te updaten, etc. Ook zal je intern mee de sales meetings bijwonen, waar je de nieuwe producten mee mag presenteren. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op events en beurzen en werk je mee aan de organisatie hiervan. Kortom, je hebt een breed takenpakket met een stuk analyse en cijfermatig werk, maar ook zal je vaak genoeg je commerciële voelsprieten kunnen opzetten.

Jouw profiel

Onze klant kijkt uit naar iemand met een bachelor diploma binnen communicatie, sales & marketing, bedrijfsmanagement of IT of een eerste relevante werkervaring. Je krijgt een on-the-job opleiding zodat je helemaal bekend wordt met de producten. Naast Nederlands heb je een zeer vlotte kennis van het Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast kan je goed overweg met MS Excel en ben je bereid om te leren werken met HTML. Je bent leergierig, gemotiveerd en je gaat proactief te werk. Onze klant kijkt uit naar iemand die zowel zelfstandig als in team kan werken. Je bent een commerciële multitasker die ook graag met cijfers werkt en graag analytisch werkt.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een sterk groeiend bedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden


#LI-DNI
#1098756
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDD (option CDI)
Secteur
Healthcare & Medical
Lieu
Kontich
Spécialité
Sales Support
Salaire
2700 - 3500 bruto + voordelen
Réf. :
1098756

Contacter un consultant

Contactez Asma Chahchah, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: +3232027965

Emplois similaires à SALES ASSISTANT MEDISCHE SECTOR

  • HR en Management Assistant

    Zaventem| HR and Management Assistant | + 3000/mnd | FT | Gevarieerde Functie | Vast contract | Id 1099026
    ZaventemSalaris volgens ervaring, thuiswerk, 9 ADV dagen