Sales Support Key Accounts bij innovatieve kmo

Kontich | Sales Support | Innovatieve sector | Full time | Interim optie vast | 1095932

Over de organisatie

Voor een goede klant, een gezonde kmo binnen de beveiligingssector, kijkt Hays Office Professionals uit naar een Interne Accountmanager. Het gaat om een fulltime betrekking met een gevarieerd takenpakket.


Jouw nieuwe functie

Als Sales Support medewerker werk je heel nauw samen met een accountmanager die de grootste projecten heeft. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het voorbereidend werk van de projecten. Zo zal je instaan voor de dossieropmaak voor de offertes en de opvolging hiervan. Daarnaast sta je in contact met de Key Accounts om alle nodige informatie te verzamelen. Je volgt alles op tot en met de installatie en je bent ook verantwoordelijke voor een stuk nazorg. Kortom, je bent een spilfiguur binnen de onderneming en het eerste aanspreekpunt voor de klant.


Jouw profiel

Onze klant kijkt uit naar iemand met een bachelordiploma in een relevante richting. Een eerste sterke werkervaring als Inside Sales medewerker is een groot pluspunt. Naast het Nederlands beheers je een zeer goede kennis van het Frans. Verder zoeken we iemand die zowel commercieel gericht is als sterk in administratie. Aangezien je nauw samenwerkt met verschillende klanten, schrikt telefonisch contact je niet af. Je bent ook vlot met IT-systemen en je kan werken met het Microsoft Office pakket. Tot slot ben je heel nauwkeurig en een echte teamplayer.


De arbeidsvoorwaarden

Bij onze klant kom je terecht in een gezonde kmo met een toffe down-to-earth werksfeer. Daarnaast krijg je een marktconforme verloning met extralegale voordelen. Je hebt een vast uurrooster met mogelijkheid tot thuiswerk op termijn. Ten slotte heb je naast de 20 wettelijke vakantiedagen ook 6 adv-dagen extra.


Solliciteer direct op deze vacature

Herken jij jezelf en spreekt deze vacature van Sales Support medewerker jou aan? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden


#LI-DNI
#1095932
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Technology & Internet Services
Lieu
Kontich
Spécialité
Sales Support
Salaire
2500 - 3000 bruto + extralegale voordelen
Réf. :
1095932

Contacter un consultant

Contactez Asma Chahchah, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: +3232027965