SALES SUPPORT OFFICER

Roeselare | Sales Support Officer| | Kennis NL, FR, EN | Commercieel sterk | Voltijds | 1093576
Jouw nieuwe functie
Als Sales Support Officer sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Je bent samen met de sales managers ook de contactpersoon voor de klanten en je ontvangt de binnenkomende orders/offertes via mail of via de telefoon. Je staat in voor het opmaken van offertes, behandelen van lastenboeken en opvolgen van lopende projecten van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en informeert hem over de prijs, leveringstermijnen en bestellingen en communiceert ook vlot intern met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Dit gaat van de productie afdeling tot en met de boekhouding. Tot slot behandel je, indien nodig, ook klachten van de klanten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Als expert voor deze gevarieerde job behaalde je een master/bachelordiploma en heb je idealiter een eerste commerciële ervaring. Je beheerst analytische en probleemoplossende vaardigheden en gaat zowel nauwkeurig en gestructureerd te werk. Je bent vlot in het Nederlands, Frans en Engels. Kennis van een andere taal is een mooie plus. Je werkte eerder met MS Office en kennis van SAP is een mooie meerwaarde. Daarnaast kan je strategisch en oplossingsgericht denken waarbij omgaan met stress geen probleem vormt.

Wat krijg je hiervoor terug?
Voor deze gevarieerde job als Sales Support Officer kom je terecht in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf dat sterke toekomstvisies hanteert. De klant primeert een open en eerlijke houding waar plaats heerst voor opleiding, ontwikkeling en vrij denken. Onze klant biedt een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen (pensioensparen, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding,..). De klant hanteert een flexibel uurrooster en bovenop het wettelijk verlof heb je recht op 9,5 extra adv-dagen.

Over de organisatie
Onze klant is een trendsetter op het vlak van architecturale verlichting. Ze staan bekend om hun innovatieve technologie en uitgesproken gedurfde, eigenzinnige designs.

Solliciteer voor deze vacature

Interesse in deze functie van sales support officer? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Renée Delarue op 056/23.04.63. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1093576
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Roeselare
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Verloning naar profiel en ervaring
Ref:
1093576

Talk to a consultant

Talk to Renee Delarue, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230463