SAP SPECIALIST

Oudenaarde | SAP specialist | brug IT – Business | SAP & Office | 1093582
Jouw nieuwe functie
Een bedrijf in Oudenaarde is op zoek naar een gemotiveerde masterdata/SAP specialist. Je zal hierbij in contact staan met zowel R&D, Supply Chain, Customer Service alsook Finance. Hiernaast ben jij de verantwoordelijke voor het creëren en onderhouden van artikel specificaties in SAP. Enkele taken zijn het creëren van een BOM (Bill Of Material). In deze BOM worden de componenten en hun verbruik en/of een routing; werkposten met productietijden vermeld. Indien nodig wordt bijkomend een info record; informatie over leverancier, prijs, levertermijn,… opgemaakt. Verder informeer je collega’s en doe je aan SAP costing. Dit wil zeggen dat je een overzicht zal houden over prijzen in SAP. Ook zal je programmeren en het onderhoud doen van bepaalde flows en standaard handelingen in Excel. Als laatste haal je Marketing outputs uit XCS, na controle op correctheid plaats je deze overzichten op een platform of bezorg je deze aan de correcte personen.

Jouw profiel
• Je beschikt over een diploma in een sterk cijfermatige, analytische richting
• Je kan terugblikken op een relevante ervaring.
• Sap kent voor jou geen geheimen
• Nauwkeurig werken is voor jou een state of mind
• Onze waarden Verantwoordelijkheid, Respect, Teamwork, Uitmuntendheid en Integriteit sluiten nauw aan bij jouw persoonlijke waarden en manier van werken.
• Grondige kennis van courante Microsoft Office toepassingen (Excel, Word, Outlook, …) met in het bijzonder een doorgedreven Excel kennis
• Je spreekt vlot Engels, ook een woordje Frans en Duits is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een gevarieerde, voltijdse job met verantwoordelijkheid in een internationale omgeving. Verder krijg je de kans om zowel technische als persoonlijke ontwikkelingsopleidingen te volgen. Je ontvangt een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, eindejaarspremie, pensioensparen, CAO90 loonbonus en een DKV hospitalisatieverzekering voor jezelf en je gezin. Je werkt in een glijdend uurrooster, een 40-uren week wat zorgt voor 12 adv-dagen bovenop de 20 dagen wettelijk verlof.

Over de organisatie
Het bedrijf heeft bijzonder hoge anciënniteitscijfers en een heel laag verloop. Sterke idealen, collega’s die elke dag uniek maken, een dynamische werksfeer en een heel aangename bedrijfscultuur maken het bedrijf tot wat het vandaag is.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als SAP specialist? Contacteer Anne-Sophie Van Cleemput (09 210 52 75), of solliciteer via de HAYS-website. #1093582
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Fabrication & Production
Hely
Oudenaarde
Szakterület
Data & Advanced Analytics
Fizetés
een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen
Szám:
1093582

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Anne-Sophie Van Cleemput, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefon: 0479800375