SCHADEBEHEERDER BRAND

Regio Antwerpen / contractor schadebeheerder brand / ervaring vereist / freelance contract | 1094024
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een freelance schadebeheerder brand. Hierbij sta je in voor het administratieve beheer van de materiële schadedossiers in de tak brand. Je behandelt eigen dossiers maar je werkt ook nauw samen met je collega’s. Je bent back-up tijdens afwezigheden of ter ondersteuning. Verder sta je in voor het rechtstreeks contact met de makelaars waarbij je een kwalitatieve relatie onderhoudt en samen met de makelaar bekijkt om tot een klantgerichte oplossing te komen.

Jouw profiel
Voor deze functie is enige ervaring in de verzekeringswereld een must, enige ervaring in de tak brand is mooi meegenomen. Verder ben je punctueel, zelfstandig en voornamelijk analytisch bij het behandelen van de info. Je beheerst zowel het Nederlands als het Frans.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een tijdelijk contract aan tot eind 2023 maar afhankelijk van migratie systemen en werkvoorraad kan dit ook reeds vroeger zijn. Daarnaast kan je genieten van een aantal dagen thuiswerk en flexibele uren.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een grote verzekeringsmaatschappij in regio Antwerpen die steeds inzet op het goede welzijn van zijn werknemers. Jezelf en anderen ontwikkelen en motiveren zijn de kernwaarden van het bedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je reeds ervaring als freelance verzekeringsconsultant? En zoek je een nieuwe uitdaging in de regio Antwerpen? Contacteer me dan meteen! #1094024
Kliknij tutaj aby uzyskać dostęp do Polityki prywatności HAYS, która zawiera szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób wykorzystujemy i chronimy twoje dane osobowe oraz Twoje prawa z tym związane.

podsumowanie

Rodzaj pracy
Kontrakt
Branża/Sektor
Assurances
Lokalizacja
Antwerpen
Obszar specjalizacji
Insurance
Płaca
Freelance contract met thuiswerk en flexibele uren
Nr ref.:
1094024
Data ważności
20 Feb 2023

Skontaktuj się z konsultantem

Skontaktuj się Glynnis Testelmans, Konsultant odpowiedzialny za tę rekrutację, znajduje się Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefon: 014395671