SECURITY ENGINEER

Regio Gent | Defensive security | Klantencontact | Bedrijfswagen + tankkaart | 1092635
Jouw nieuwe functie
Als security engineer ben je verantwoordelijk voor het beveiligen van de infrastructuur en het netwerk bij klanten. Je gaat immers bij klanten ter plaatse om op deze manier mogelijke zwakke plekken in de IT beveiliging te identificeren en dusdanig aan te pakken waar nodig. Dit gaat concreet over het invoeren van nieuwe firewalls, het volledig hertekenen van het beveiligingsbeleid, het deployen van routers en switches en het uitvoeren van audits inzake beveiliging. Je bouwt een relatie op met de klanten en geeft hen regelmatig advies inzake hun security.

Jouw profiel
Je hebt bij voorkeur een bachelor- of masterdiploma in IT. Daarnaast ben je communicatief sterk en hou je van klantencontact. Je functioneert goed in teamverband, maar je kan ook zelfstandig je plan trekken. Als security engineer kan je ook probleemoplossend denken en ben je organisatorisch sterk. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Een goede kennis van het Frans is een mooie plus.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie als security engineer kan je rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met allerlei extralegale voordelen. Meer bepaald zijn dit een bedrijfswagen met een ongelimiteerde tankkaart, maaltijdvergoedingen, eco-cheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, gsm + abonnement, anciënniteitsdagen en meer.

Over de organisatie

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie die op termijn geweldige doorgroeimogelijkheden kan aanbieden. Je kan steeds rekenen op een goede begeleiding en op voldoende opleiding. Ook worden er regelmatig activiteiten en teambuildings georganiseerd.
Tenslotte krijg je binnen dit bedrijf ook de mogelijkheid om na verloop van tijd aandeelhouder te worden.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als security engineer regio Gent? Contacteer Lando Bassimon (09 266 11 95), of solliciteer via de HAYS-website.
#1092635
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technologie & Services internet
Location
Gent
Specialism
Infrastructure
Pay
Competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
Ref:
1092635

Talk to a consultant

Talk to Lando Bassimon, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661195