SELECTIEADVISEUR

Brussel| Selectieadviseur | Vaste functie | 1094510
Je toekomstige werkgever
Onze klant is een Belgisch bedrijf dat openbare diensten aanbiedt op het gebied van mobiliteit. Het bedrijf is mensgericht, milieubewust, zet zich in voor duurzame mobiliteit en diversiteit.

Jouw nieuwe functie
Je bent het aanspreekpunt voor een efficiënt selectieproces, zowel voor externe vacatures als voor de interne mobiliteit. Daarnaast kan je samen met je klant, sollicitatiegesprekken voeren om de meest geschikte kandidaten te plaatsen. Bovendien sta je in voor zowel de feedback te communiceren aan de kandidaten, als voor de loononderhandelingen te regelen. Ten slotte ben je een echte ambassadeur voor het bedrijf en biedt je ondersteuning bij projecten rond knelpuntberoepen.

Jouw profiel
Je hebt een masterdiploma. Ook kan je aantonen dat je ervaring hebt binnen werving en selectie (Stage/Jobstudent). Hays zoekt iemand die vloeiend Nederlands spreekt en een goede kennis van het Frans heeft. Je bent flexibel en bereid om op verschillende locaties te werken (Leuven, Mechelen, Antwerpen, Hasselt en Mechelen). Tenslotte kan je initiatief nemen en kan je een goede balans vinden tussen werken in een team en zelfstandig omgaan met klanten. Je kent je prioriteiten en je bent een analytisch, communicatief en diplomatisch persoon.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een vaste functie van 38u/week met een contract van onbepaalde duur aan, in een dynamische omgeving. Je zal een zeer aantrekkelijk salaris ontvangen (€4000-4600) met bijkomende voordelen; jaarpremie, productiviteitspremie, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, 33 verlofdagen, IT tools en gratis gebruik van de trein (1e klasse). Telewerk is een optie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze job als Selectieadviseur in Brussel of ken je iemand die voor deze functie openstaat? Upload je cv online of contacteer Joëlle Grau op het volgend nummer: 0475/82.22.59

#1094510
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Autre
Lieu
Brussels
Spécialité
Recruitment and Selection
Salaire
zeer aantrekkelijk salaris (4000 tot 4600€) + extralegale voordelen
Réf. :
1094510

Contacter un consultant

Contactez Joelle Grau, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Téléphone: 022066848