SENIOR PAYROLL OFFICER

Groeimogelijkheden | Modern productiebedrijf | Firmawagen mogelijk | Glijdende werkuren | ref. 1087923
Jouw nieuwe functie
Als senior payroll officer kom je terecht in het HR-team van de organisatie en werk je samen met je HR-collega’s aan payrollgerelateerde projecten. Je bent verantwoordelijk voor de accurate oplevering van payrollbedienden zowel nationaal als internationaal. Bovendien ben je ook het aanspreekpunt voor de buitenlandse vestigingen en werk je nauw samen met onder andere het sociaal secretariaat en andere derde partijen. Ten slotte ontwikkel je tools en policies die in lijn liggen met de wetgeving en de HR-strategie van het bedrijf. Je rapporteert aan de HR-director.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie beschik je als ideale kandidaat over een bachelordiploma en heb je al enkele jaren relevante ervaring in de payrollsector. Je hebt goed inzicht in loonberekening en ook de sociale wetgeving en het arbeidsrecht kennen weinig geheimen voor jou. Je bent pragmatisch, nauwkeurig en probleemoplossend aangelegd en bent een vlotte, duidelijke en proactieve communicator. Bovendien ben je communicatief sterk in het Nederlands, Engels en Frans.

Wat krijg je hiervoor terug?
Als senior payroll officer krijg je een vast contract voor een voltijdse functie die veel afwisseling en verantwoordelijkheid biedt. Je wordt gestimuleerd om je ideeën te delen en je enthousiasme, kennis en competenties zullen worden beloond met een aantrekkelijk salarispakket dat aangevuld wordt met extralegale voordelen.

Over de organisatie
De vacature is voor een modern productiebedrijf. De organisatie heeft een open en dynamische bedrijfscultuur en waardeert de inzet en het initiatief van haar medewerkers.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze vacature als senior payroll officer (ref. 1087923) in regio Kortrijk? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Veronique Bierman op 0477/25 99 18. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1087923
kattintson ide a Hays adatvédelmi szabályzat megtekintéshez, amelyben részletes információt talál arra vonatkozólag, hogy miként használjuk és védjük személyes adatait, és az ehhez kapcsolódó jogait.

Összefoglaló

Állás típusa
Munkaerő-toborzás
Iparág
Fabrication & Production
Hely
West Flanders
Szakterület
Payroll
Fizetés
Marktconform salarispakket
Szám:
1087923

Kapcsolatfelvétel tanácsadóval

Beszéljen Veronique Bierman, a pozícióval foglalkozó szaktanácsadónkkal, akinek címe Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Telefon: 050472044