SERVICE CENTER COORDINATOR INTERNATIONAL

Gent | Service center coördinator International | Bachelor diploma | Nederlands, Engels en Frans | 1094484
Jouw nieuwe functie
Als service center coördinator volg je het proces van orders van onderdelen voor de dealerships in Europa op. Je beheert de bestellingen en geeft advies aan klanten rond logistieke en commerciële oplossingen of alternatieven. Je werkt samen met verschillende afdelingen om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, o.a. sales en customer service. Daarnaast denk je actief mee na over verbeteringen voor het departement en om de dienstverlening naar klanten toe verder te optimaliseren.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je vlot in het Nederlands, Engels en Frans. Je bent een teamplayer, klantgericht en houdt ervan om advies te verlenen aan klanten. Je bent analytisch en probleemoplossend ingesteld. Je werkt met flexibele daguren maar bent ook bereid om occasioneel een zaterdagmorgen of in een late shift (10u30-19u) te werken. Verder is er ook een mogelijkheid tot telewerken.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een voltijdse job aan binnen een internationale onderneming. Je komt terecht in een collegiale werkomgeving in een team waarvan je veel kan bijleren, met een can-do-mentaliteit en waar persoonlijke groei wordt aangemoedigd. Naast een flexibel uurrooster, ontvang je ook een competitieve verloning aangevuld met een transportvergoeding en maaltijdcheques.

Over de organisatie

Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als service center coördinator international bij onze partner? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel. Je wordt doorverbonden naar onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij onze klant kan je contact opnemen met Lando Bassimon op 09/266.11.95 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.
#1094484
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDD (option CDI)
Secteur
Automobile
Lieu
Gent
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
Aantrekkelijk salarispakket
Réf. :
1094484

Contacter un consultant

Contactez Lando Bassimon, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092661195

Emplois similaires à SERVICE CENTER COORDINATOR INTERNATIONAL

  • SERVICE CENTER COORDINATOR INTERNATIONAL (TIJDELIJKE FUNCTIE)

    Gent | Service center coördinator | Tijdelijke functie | Nederlands en Engels | Communicatief | 1095792
    GentAantrekkelijk salarispakket