SERVICE PLANNER MET 12 ADV-DAGEN

Hoboken | Planner van service techniekers | NL-EN | Internationale KMO | 12 ADV-dagen | Vast contract |1095820
Jouw nieuwe werkgever

Voor een goede klant in Hoboken, kijkt Hays Antwerpen Office Professionals momenteel dringend uit naar een service planner om het team te versterken. De reden van de positie is een recente interne verschuiving en het gaat daarom om een voltijdse betrekking van onbepaalde duur.

Jouw verantwoordelijkheden


Als service planner maak je deel uit het een groter planningsteam dat 10 collega’s telt. Samen met een andere collega zijn jullie twee verantwoordelijk voor het dispatchen van een 20 à 25-tal service techniekers. Jullie staan in voor de Benelux regio, dit zowel voor installaties, regulier onderhoud als dringende interventies. Jouw collega’s van customer service nemen quasi altijd het contact met klanten voor hun rekening. Zij lanceren de aanvraag naar de planning toe, en eens dit wordt opgenomen en is ingepland, spelen zij het opnieuw door naar de eindklant. Om kort op de bal te spelen zal je voor regulier onderhoud wel rechtstreeks communiceren met de klant, puur omdat dit het handigste is. Uiteraard dien je telkens rekening te houden met de specialisatie en de regio van al je service techniekers. Naast het dagelijks ‘puzzelen’ – dat het merendeel van je takenpakket beheerst – zal je qua administratie nog het opstellen van de werkbon en het doorspelen van de nodige info naar je techniekers per telefoon en email verzekeren. Het factureren van de uitgevoerde werken ligt bij een andere collega.

Jouw profiel

Voor deze functie kijkt Hays Antwerpen uit naar iemand met ervaring binnen planning. Technische affiniteit of interesse wordt zeker gevraagd omdat je in een technische omgeving en branche terechtkomt. Qua talenkennis zoeken we iemand die vlot Nederlands en Engels spreekt. Kennis Frans is een grote troef! Onze klant werkt met Salesforce en ook de planning gebeurt vanuit dit systeem. Kennis hiervan is een pluspunt maar het kan zeker aangeleerd worden. Als persoon ben je bovendien open en communicatief, handel je oplossingsgericht en ben je flexibel. Daarnaast kan je ook om met de nodige veranderingen, kan je het overzicht bewaren en kan je vlot prioriteiten stellen. Je bent leergierig en kan zowel sterk zelfstandig als in teamverband werken. Tot slot ben je zelfberedzaam, kan je kort op de bal spelen en een positivo die een doe-mentaliteit heeft!

Aanbod

Bij onze klant kom je terecht in een internationaal actieve kmo met vlakke structuur en directe communicatielijnen. Zij bieden jou vanaf opstart een vast contract met tal van extralegale voordelen, zoals een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, etc. Daarnaast geniet je op jaarbasis van 12 extra adv-dagen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om je job uit te voeren. Na een inwerkperiode kan je een dagje telewerken per week.

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf als de geknipte persoon en heb je interesse in een uitdagende en afwisselende job als service planner bij onze klant in Hoboken? Solliciteer via deze pagina of neem contact op met Katrien Kosik van Hays Antwerpen.
#LI-DNI
#1095612
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Other
Lieu
Hoboken
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
2600-3400 bruto + voordelen
Réf. :
1095612

Contacter un consultant

Contactez Katrien Kosik, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032027964