SHIFT SUPERVISOR

Regio Leuven | Shift Supervisor | Verpakkingsindustrie | Voltijds | NL-EN | 1093273
Over de organisatie

Onze klant is een internationaal productiebedrijf met fabrieken over de hele wereld. Vanuit nationaal oogpunt, werken er dagelijks zo’n vijftig mensen op locatie. Ter versterking van het on-site team zijn we opzoek naar een enthousiaste Shift Supervisor.

Jouw nieuwe functie

Als Shift Supervisor zorg je voor een goede werking van het gehele productieproces, waaronder veiligheid, kwaliteit, klantenservice, prestatiebewaking en het dagelijkse beheer van voorraden en grondstoffen. Daarnaast vervul je een people management functie, gericht op het opleiden van personeel. Ook zorg je voor een prettige sfeer binnen het team. Je zult onder andere dagelijks met klanten moeten spreken, maar ook interne aanbevelingen moeten doen aan andere Managers om de gedefinieerde doelstellingen te behalen of te overtreffen.

Jouw profiel

Je hebt een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring en minstens 2 jaar ervaring in een leidinggevende of teamleidersfunctie in een productieomgeving. Ervaring in de voedingsindustrie en voedselveiligheid is een pluspunt. Daarnaast zoekt Hays iemand met een professioneel mondeling en schriftelijk niveau in het Nederlands en Engels. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, maar bent ook stressbestendig, analytisch ingesteld en resultaatgericht. Tot slot ben je bereid om in shiften te werken (2 shift systeem).

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een familiale werkomgeving binnen een team van ongeveer 7 personen. Ook bieden ze een aantrekkelijk salarispakket aan, met daarin een salaris dat kan variëren tussen de 3500 en 4300 euro afhankelijk van ervaring, alsook 26 verlofdagen en extralegale voordelen.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben je geïnteresseerd in deze Shift Supervisor functie of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur je cv naar Aurélie Defoin bij Hays Diegem Engineering. Je kunt haar ook bereiken op 02/227.39.89. #1093273
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chimie
Location
Leuven
Specialism
Plant and Operations management
Pay
Aantrekkelijk salarispakket + 26 vakantiedagen
Ref:
1093273

Talk to a consultant

Talk to Aurelie Defoin, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 022273989