SHIFTLABORANT CHEMIE

Shiftlaborant | 1094869
Jouw nieuwe functie
Als Laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende chemische testen op grondstoffen en eindproducten. Op vraag van klanten voer je bijkomende taken/analyses zoals onder andere GC en titraties. Ook werk je nauw samen met productie en andere divisies. Je zorgt ervoor dat de procedures en kwaliteitssystemen worden opgevolgd en je bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de kalibratie van de toestellen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn

Idealiter behaalde je een diploma met een wetenschappelijke achtergrond of heb je reeds enkel jaren ervaring opgebouwd. Je bent nauwkeurig, gedreven en oplossingsgericht ingesteld. Naast een flinke dosis zelfstandigheid ben je ook analytisch sterk. Je bent bereid om in een vijf-ploegenstelsel te werken!

Wat krijg je hiervoor terug?
Je krijgt een on the job training. Er wordt geïnvesteerd in de toekomst van de werknemers. Naast werkzekerheid bieden ze je een competitief salaris en de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen).

Solliciteer voor deze vacature

Wil je graag meer weten over deze vacature als Shiftlaborant bij een internationaal chemisch bedrijf in regio Antwerpen? Solliciteer dan snel online of neem contact op met Yannice Jakubowics, consultant Hays Life Sciences.

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker ook contact op met Hays Life Sciences Antwerpen of stuur me een bericht via LinkedIn.
#1094869
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Chimie
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Afhankelijk van barema's en ervaring
Réf. :
1094869

Contacter un consultant

Contactez Yannice Jakubowics, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032012854

Emplois similaires à SHIFTLABORANT CHEMIE

  • LABORANT

    Willebroek | Laborant | QC | Wereldmarktleider | 1086064
    WillebroekAfhankelijk van ervaring