SUPPLY CHAIN OFFICER

Roeselare | Supply chain | Bachelor | Sterke communicatie & nauwkeurig | Aantrekkelijk loon | 1092112
Jouw nieuwe functie
In de job van supply chain officer werk je in een team van 4 personen en volg je de aankooporders nauwgezet op van bestelling tot levering en staat hiervoor dagelijks in contact met leveranciers. Je bewaakt de afgesproken kwaliteit met de leveranciers en volgt de performantie nauwgezet op. Daarnaast sta je in voor het voorraadbeheer en detecteer je tijdig bottle necks. Je beheert de bestelparameters en streeft naar een optimale stock. Je rapporteert aan de aankoop manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je behaalde een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je hebt een goede talenkennis Nederlands, Engels en Frans en werkt vlot met Excel. Daarnaast ben je communicatief en klant – en servicegericht ingesteld. Je bent stipt en punctueel en weet een overzicht te bewaren. Tot slot ben je een teamspeler maar werk je ook goed zelfstandig.

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze organisatie biedt jou een brede job met veel verantwoordelijkheid. Uiteraard word je hier in het begin goed in ondersteund. In ruil voor jouw inzet krijg je een mooie verloning met extralegale voordelen. Ook doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten.

Over de organisatie
Je werkt binnen een sterk groeiend productiebedrijf en komt terecht in innovatieve omgeving. Binnen het bedrijf heerst er een familiale en gemoedelijke sfeer.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature supply chain officer regio Roeselare? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Bo Merlevede op het nummer 0470 99 42 93. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092112
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Fabrication & Production
Lieu
Roeselare
Spécialité
Logistics
Salaire
Aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
Réf. :
1092112

Contacter un consultant

Contactez Bo Merlevede, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056 23 04 60