SUPPORT ENGINEER

Regio Sint-Niklaas | Support Engineer | Bouwbedrijf | Hybride werkomgeving | Bedrijfswagen | 1092003
Jouw nieuwe functie
Als support engineer binnen een onderneming actief in de bouwsector ben je een aansprekingspunt voor jouw collega’s in verband met IT gerelateerde vragen en problemen. Je lost eerstelijnsproblemen op, en indien dit niet gaat, geef je ze door aan de tweede lijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van pc’s, gsm’s en tablets. Je houdt de interne software steeds up-to-date en je biedt steun aan collega’s met hard- en/of softwareproblemen. Ten slotte werk je ook mee aan verschillende IT projecten.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor de job als support engineer heb je bij voorkeur een bachelor in een IT-gerelateerde richting. Heb je dit niet, maar wel een grote interesse en een eerste werkervaring binnen IT? Dan kom je ook zeker in aanmerking. Je communiceert vlot en open en dit zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Je bent klantvriendelijk en je beschikt over een bepaalde flexibiliteit. Ten slotte ben je gedreven en haal je plezier uit je job.

De arbeidsvoorwaarden
In ruil voor jouw inzet als support engineer binnen deze onderneming wordt een uitgebreid loonpakket voorzien. Naast een marktconforme brutoverloning kan je rekenen op tal van extralegale voordelen. Hieronder vallen alvast deze voordelen: een bedrijfswagen met tankkaart, een laptop en een gsm, hybride werken, maaltijdcheques & ecocheques. Verder kan je rekenen op een uitgebreide opleiding on-the-job bij opstart.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een hechte onderneming met een open en familiale werksfeer. Je krijgt de ruimte om jezelf volledig te ontplooien en om door te groeien binnen de onderneming. Daarnaast voorziet het bedrijf ook meerdere groepsactiviteiten, zoals leuke teambuildings, after-work drinks en verschillende evenementen.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als support engineer regio Sint-Niklaas? Contacteer Lando Bassimon (09 266 11 95), of solliciteer via de HAYS-website.
#1092003
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
Sint-Niklaas
Spécialité
Infrastructure
Salaire
marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen
Réf. :
1092003

Contacter un consultant

Contactez Lando Bassimon, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092661195