SYSTEM ENGINEER

Regio Sint-Niklaas | System Engineer | Bouwbedrijf | Hybride werkomgeving | Bedrijfswagen | 1092008
Jouw nieuwe functie
Als system engineer binnen een onderneming actief in de bouwsector ben je verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de IT-infrastructuur.
Je staat in voor het opvolgen van de netwerken, datacenters en de beveiligingsinfrastructuur. Hierbij geef je ook adviezen voor verbeteringen van de verschillende procedures en policies. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het geven van 2nd en 3rd line support. Je onderhoudt ook de verschillende netwerkproducten, servers en Microsoft Technology (AD, DNS; VMWare, Microsoft 365, Azure, Firewall, Windows Server). Ook het testen van de IT-infrastructuur via bijvoorbeeld security audits behoort tot jouw takenpakket. Ten slotte sta je in voor de back-ups om zo stabiliteit van het systeem te garanderen.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor de job als system engineer heb je minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (system engineer/network engineer/security engineer). Daarnaast heb je een grote interesse in netwerken, security en datacenters. Je bent gedreven en weet het hoofd koel te houden in stressvolle situaties. Je kan je flexibel opstellen en je hebt het vermogen om je empathisch op te stellen naar anderen.
Tenslotte ben je communicatief sterk en kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Een goede kennis Frans is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
In ruil voor jouw inzet als system engineer binnen deze onderneming wordt een uitgebreid loonpakket voorzien. Naast een marktconforme brutoverloning kan je rekenen op tal van extralegale voordelen. Hieronder vallen alvast deze voordelen: een bedrijfswagen met tankkaart, een laptop en een gsm, hybride werken, maaltijdcheques & eco-cheques. Verder kan je rekenen op een uitgebreide opleiding on-the-job bij opstart en doorheen je loopbaan.

Over de organisatie

Je komt terecht bij een hechte onderneming met een open en familiale werksfeer. Je krijgt de ruimte om jezelf volledig te ontplooien en om door te groeien binnen de onderneming. Daarnaast voorziet het bedrijf ook meerdere groepsactiviteiten, zoals leuke teambuildings, after-work drinks en verschillende evenementen.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als system engineer regio Sint-Niklaas? Contacteer Lando Bassimon (09 266 11 95), of solliciteer via de HAYS-website.
#1092008
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Sint-Niklaas
Specialism
Cyber Security
Pay
Marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen met oa bedrijfswagen
Ref:
1092008

Talk to a consultant

Talk to Lando Bassimon, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661195