TEAM LEADER PAYROLL

Zemst| HR Team Leader | Personeelsadministratie en tijdsregistratie | Vast contract | ID 1093535
Je toekomstige werkgever
Onze klant is een sterk en dynamisch internationaal bedrijf dat zo’n 450 ketens in België telt. Voor de vestiging in Zemst zijn we opzoek naar een TeamLeader om de afdeling personeelsadministratie aan te sterken. Je zult de personeelsdienst leiden als Team Leader van een team bestaande uit 3 personen.

Jouw nieuwe functie
Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team van de personeelsdienst. Je zet je samen met je afdeling in voor de loon-en personeelsadministratie van 1100 collega’s (bedienden en arbeiders). Ook adviseer je de medewerkers en managers correct over de sociale wetgeving en toepassing hiervan binnen het bedrijf. Je kan je wegwijs maken in de tijdsregistratie en bent eindverantwoordelijke voor de personeelsstatistieken.

Jouw profiel
Je hebt een bachelordiploma in personeelswerk of sociaal werk, met minstens een 5-tal jaren ervaring. Je bent een echte people manager en hebt reeds ervaring met het aansturen van een klein team. Zo ben je ook uitmuntend in servicegericht handelen en vlot communiceren met alle niveaus in een organisatie. Daarnaast heb je hands-on mentaliteit en een uitstekende kennis van de sociale wetgeving. Bovendien heb je sterk administratieve capaciteiten, kan je vlot werken met Excel en Word en ben je nauwkeurig. Ook kan je je vlot uitdrukken in het Frans en Nederlands.

De arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een aantrekkelijk marktconform salaris. Ook heb je recht op extralegale voordelen zoals kortingsbonnen en maaltijdcheques. We bieden je een uitdagende functie aan met een dynamische werksfeer, toffe collega’s en een aangename bedrijfscultuur. Ook krijg je een opleiding zodat we je een goede start kunnen verzekeren. Tot slot is er ook de mogelijkheid tot thuiswerk.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze job als Team Leader in Zemst of ken je iemand die voor deze functie openstaat? Upload je cv online of contacteer Myriam Warson op het volgend nummer: 0498 17 67 36 #1093535
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & FMCG
Location
Zemst
Specialism
Payroll
Pay
€40K -€50K
Ref:
1093535
Closing date
28 Feb 2023

Talk to a consultant

Talk to Myriam Warson, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 0498 17 67 36