TECHNICUS MILIEU EN LANDBOUW

Roeselare | milieu | landbouw | veldwerk | administratie | 1093865
Jouw nieuwe functie
Als milieumedewerker zorg je voor de uitvoering van de opvolgingscontracten bij de landbouwers. Concreet organiseer je de halfjaarlijkse bezoeken bij de landbouwbedrijven en voer je deze ook zelf uit. Je neemt waterstalen, voert visuele controles uit en ondersteunt de landbouwers in het behalen van bepaalde wettelijk opgelegde normen. Daarvoor denk je samen met de landbouwers mee naar technisch oplossingen. Tot slot maak je ook een verslag op van deze bezoeken, waarbij je de resultaten van de analyses en actiepunten doorgeeft en ook de aanbevelingen meegeeft.

Jouw profiel
Als medewerker milieu beschik je idealiter over een Bachelor Agro/Milieu of je hebt een sterke affiniteit met landbouw. Onze klant zoekt een hands-on persoon, die administratief sterk is en vlot Nederlands spreekt.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou een aantrekkelijke verloning aangevuld met een bedrijfswagen. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf binnen een niche markt. Ten slotte krijg je de opportuniteit om zelfstandig te kunnen handelen.

Over de organisatie

Samen met onze klant, een toonaangevende speler binnen de landbouwsector met een sterke familiecultuur regio West-Vlaanderen, zijn wij vanuit Hays Life Sciences Kortrijk op zoek naar een technisch administratief medewerker.

Solliciteer direct op deze vacature
Interesse in deze uitdagende job als technisch-administratief medewerker regio Roeselare (ref.1090800) ? Neem dan vrijblijvend contact, op met Claire Van den Eynde op het nummer 050 34 80 72 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website hays.be of voeg Claire toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.
#1093865
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Agriculture, pêche & exploitation forestière
Location
Staden
Specialism
Life Sciences
Pay
Loon heel bespreekbaar
Ref:
1093865

Talk to a consultant

Talk to Claire Van Den Eynde, the specialist consultant managing this position, located in Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Telephone: 050348072

  • INSIDE SALES REPRESENTATIVE

    Inside Sales Representative | International client portfolio | EN/FR | Extended training provided | 1089455
    AsseAttractive salary package, with interesting extralegal benefits