TECHNISCH MEDEWERKER KLANTENDIENST AALST

Aalst | Administratief medewerker klantendienst | Nederlands | Commerciële feeling | shiften | 1092319
Jouw nieuwe functie
Als technisch medewerker klantendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten. Je helpt hen verder met hun technische vragen zowel telefonisch als via mail of sociale media. Je bouwt een duurzame relatie op met de klant zodat je de nodige technische ondersteuning kan bieden van a tot z. Je zoekt steeds actief naar oplossingen en durft commercieel te handelen.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze job als technisch medewerker klantendienst beschik je idealiter over technisch inzicht en heb je interesse in alles wat met digitaal te maken heeft. Je spreekt zeer vlot Nederlands, kennis Frans is een pluspunt. Je hebt een commerciële feeling, bent vlot in de omgang en klantgericht.. Bovendien handel je graag proactief en ben je een echte teamplayer. Je werkt in shiften tussen 6u30 en 20u, geregeld op zaterdag en af en toe op een zon- of feestdag.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een voltijdse job met een aantrekkelijk salarispakket en de mogelijkheid tot telewerk. Je komt terecht in een collegiale werkomgeving in een team waarvan je veel kan bijleren en waar persoonlijke groei wordt aangemoedigd. Naast een hippe werkplek met toffe collega’s, ontvang je ook een competitieve verloning aangevuld met maaltijdcheques, personeelskorting en een hospitalisatie verzekering.

Over de organisatie
Onze klant is een grote speler op vlak van telecom. Ze zetten sterk in op innovatie en nieuwe technologie en hechten daarnaast veel belang aan een klantgerichte aanpak. Binnen het bedrijf is er een mooi aanbod van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als technisch medewerker klantendienst bij onze partner? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer met je LI profiel. Je wordt doorverbonden naar onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures bij onze klant kan je contact opnemen met Nick De Boom via 09/210.52.72. of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière. #1092319
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Telecom
Location
Aalst (East Flanders)
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Vast contract met marktconforme verloning en tal van voordelen
Ref:
1092319

Talk to a consultant

Talk to Nick De Boom, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092105272