TECHNISCH PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE

Coördineren technische projecten | 5 medewerkers | Weerwerk bieden | Productie testen | Roeselare | 1093937
  • Coördineren technische projecten
  • 5 medewerkers
  • Weerwerk bieden
  • Productie testen
  • Roeselare


Jouw nieuwe functie

In deze bijkomende functie van technisch productieverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse project/productieactiviteiten. Dit bedrijf maakt standaardproducten en hebben ook aanvragen voor op maat gemaakte projecten. Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van deze projecten. Je coördineert de dagplanning, van een team van ongeveer 5 medewerkers, in afstemming met de algemene productiecoördinator. Jij voert de communicatie met andere afdelingen in functie van de uit te voeren projecten (R&D, Sales, Aankoop…). Dit alles leg je ook vast in verslagen en rapportages, waardoor dat je de daaruit volgende actiepunten kan opvolgen. Ten slotte rapporteer je aan de COO.

Wat verwachten we van jou?
Hays Engineering zoekt voor deze job iemand met een technisch diploma, met enkele jaren ervaring. Je bent communicatief onderlegd en legt vlotte connecties met operatoren en managementleden. Je hebt een goede kennis Nederlands en technisch Engels. Tot slot kan je analyserend en synthetiserend denken en problemen tot hun ware toedracht herleiden. Dit alles uit zich in het op een correcte manier de mix van verschillende leiderschapsstijlen toepassen (sturen, coachen, steunen, delegeren).

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een gevarieerde functie waar je jouw technische kennis en organisatorische vaardigheden volop kan ontplooien. Daarbovenop krijg je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen. Alsook een moderne werkomgeving in Roeselare waar hun waarden belangrijk zijn.

Over de organisatie
Onze klant is een dynamische kmo die modulaire kadersystemen ontwerpt en produceert voor de B2B markt. Door innovatie en creativiteit is het bedrijf een echte trendsetter in de markt en staat het ook wereldwijd aan de top. Dit is enkel mogelijk dankzij een ploeg van werknemers die zeer gewaardeerd worden als het menselijke kapitaal van het bedrijf.

Op zoek naar een job als technisch productieverantwoordelijke in een internationale omgeving? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Amber Vyncke van HAYS Kortrijk via 056 65 36 14 . #1093937
Haz clic aquí para acceder a la Política de Privacidad de Hays, donde podrás encontrar los detalles sobre cómo usamos y protegemos tus datos y tus derechos como usuario.

Resumen

Tipo de trabajo
Permanente
Industria
Fabrication & Production
Lugar
Roeselare
Sector
Engineering
Salario
een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen
Ref.:
1093937

Hablar con un consultor

Hablar con Amber Vyncke, la persona que lleva esta posición, en la oficina de Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Teléfono: 056 65 36 14