TECHNISCH TEKENAAR INTERIEUR MET WERFBEZOEKEN

Technisch tekenaar met werfbezoeken | Meubilair + Binnenschrijnwerk | Bach. Hout | Autocad, Topsolid | 1092220
Jouw functie
Je speelt een cruciale rol tussen productie en werf. Na analyse van dossier werk je productietekeningen uit voor maatmeubilair. Je overlegt met projectleider en maakt aanpassingen indien nodig. Je begroot de materiaalbehoeften in functie van de opdrachten. Verder maak je zaaglijsten op, maak je productiedossier op van elk meubelstuk en assisteer je bij opstart van productie. Tot slot ga je af en toe ter ondersteuning van projectleider mee op werfbezoek.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Voor deze functie kijken we uit naar een iemand met technisch diploma (Bach. Hout, Interieur) of iemand gelijkwaardig door ervaring. Je kan terugblikken op een aantal jaar ervaring in een gelijkaardige rol. Men zoekt een betrouwbare en betrokken werkkracht die weet om te gaan met deadlines. Je kan vlot werken in MS-Office en Autocad. Kennis van Topsolid is een groot pluspunt.

Wat krijg je hiervoor terug?
De firma biedt jou een gevarieerde functie aan. Je komt terecht in bedrijf met open, transparante communicatiestijl met reële doorgroeimogelijkheden. Hieraan is een mooi loon gekoppeld en ruim pakket extralegale voordelen o.a. firmawagen, afgestemd op je ervaring en prestaties. Ze bieden ook andere voordelen zoals thuiswerk, flexibele werkuren….

Over de organisatie
Dit bedrijf is een toonaangevend en financieel sterk bouwbedrijf met goeie naam, dat zich vooral richt op utiliteitsbouw, renovaties, industriebouw en burgerlijke bouwkunde. Ze beschikken over een eigen CNC-gestuurde productie voor meubilair en binnenschrijnwerk.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Technisch tekenaar interieur met werfbezoeken (ref.1092220) voor de regio Waregem? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Charlotte Vandevelde op 056 23 04 61 of 0470 19 10 18. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092220
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Waregem
Specialism
Construction
Pay
Afhankelijk van profiel
Ref:
1092220

Talk to a consultant

Talk to Charlotte Vandevelde, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 0470191018