TELESALES

Vilvoorde | Telemarketeer | Nederlands/ Frans |It sector | 1091523

Over de organisatie

Je komt terecht in een internationaal en dynamisch bedrijf gelegen in Vilvoorde. Bovendien is onze klant gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Jouw nieuwe functie

Als Telemarketeer ondersteun je de sales managers met prospectie van nieuwe klanten en administratieve taken.

Je staat in voor telefonische prospectie en het verkopen van instapproducten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van campagnes, dit houdt in dat je marketing acties gaat promoveren bij klanten. Bovendien ga je alle informatie die je tijdens jouw zoektocht kan inwinnen opslaan in de database of aanvullen bij bestaande klanten.

Jouw profiel

Hays zoekt een gedreven en proactieve werknemer met een commerciële ingesteldheid. Je hebt een eerste ervaring met telemarketing of een andere relevante ervaring. Daarnaast heb je geen probleem om initiatief te nemen en ben je klantvriendelijk. Je kan je zowel schriftelijk als mondeling uitstekend uitdrukken in het Nederlands en een goede kennis van het Frans is zeker een pluspunt. Tot slot ben je communicatief en kom je overtuigend over dankzij jouw enthousiasme.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket aan met extralegale voordelen zoals:

  • Maaltijdcheques;
  • Woonwerkvergoeding;
  • De verzekeringen;
  • 6 ADV-dagen.

Na een succesvolle interimperiode, ontvang je een vast contract. Je kan genieten van flexibele werkuren, waarbij een dag begint tussen 7u30 en 9 uur. Tot slot, is er na de inwerkperiode de mogelijkheid tot thuiswerk van maximaal 2 dagen per week en voorziet de klant een grondige opleiding.

Solliciteer direct op deze vacature

Interesse in een variërende job tegen een competitief salarispakket? Aarzel dan zeker niet en solliciteer op onderstaande knop! Geen interesse in deze vacature maar wel op zoek naar een nieuwe functie? Neem contact op met Hays!

#1096216
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDD (option CDI)
Secteur
Technology & Internet Services
Lieu
Vilvoorde
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
Aantrekkelijk salarispakket aan met extralegale voordelen
Réf. :
1096216

Contacter un consultant

Contactez Olivia Van Soest, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan 2A

Téléphone: 022066842