TENDER SPECIALIST

Vilvoorde | Tender Specialist| Technologische sector | NL-FR-EN |Teamverband | 1092587
Jouw nieuwe functie

Voor onze klant in Vilvoorde, een internationale technologiereus, is HAYS op zoek naar een Tender Specialist.

Als Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor het opmaken en opvolgen a-z van offertes met een focus op IT dossiers, waarbij je naast de administratieve verwerking ook technische specificaties zal invullen. Het behandelen van vragen van klanten en leveranciers, zowel telefonisch als per mail is voor jou geen probleem. Bij elke stap in het proces hanteer je een commerciële touch.

Jouw profiel

Hays is op zoek naar een commercieel administratief bediende, die nauwkeurig is, klantgericht is en die graag ondersteuning geeft aan het sales team. Je kan je zowel schriftelijk als mondeling zeer goed uitdrukken in het Nederlands en in het Engels en hebt een goede kennis van het Frans. Daarbovenop heb je idealiter ook al een eerste ervaring als administratieve medewerker of sales support. Tot slot, heb je een achtergrond of affiniteit in IT.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket aan met extralegale voordelen zoals:

  • Maaltijdcheques;
  • Woonwerkvergoeding;
  • De verzekeringen;
  • 6 ADV-dagen.

Na een succesvolle interimperiode, ontvang je een vast contract. Je kan genieten van flexibele werkuren, waarbij een dag begint tussen 7u30 en 9 uur. Tot slot, is er na de inwerkperiode de mogelijkheid tot thuiswerk van maximaal 2 dagen per week en voorziet de klant een grondige opleiding.

Over de organisatie

Je komt terecht in een internationale en dynamische omgeving binnen de technologische wereld, gespecialiseerd in digitale transformatie. Onze klant is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het departement is opgesplitst in verschillende teams van 6 tot 8 personen, waarmee je regelmatig contact hebt.

Solliciteer op deze vacature

Interesse in deze boeiende job?
Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Hays Office Support kan je contact opnemen met Olivia van Soest van Hays Zaventem op 02/206.68.42. #1092587
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technologie & Services internet
Location
Vilvoorde
Specialism
Sales Support
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen
Ref:
1092587

Talk to a consultant

Talk to Olivia Van Soest, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 022066842