TIJDELIJK INSIDE SALES MEDEWERKER

Turnhout | Inside sales | Tijdelijk voor 8 maanden | Commercieel | NL - EN | Thuiswerk | 1092734
Voor een speler gelegen in Turnhout met internationale activiteiten zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste tijdelijke inside sales medewerker.

Jouw functie
Binnen deze functie fungeer jij als eerste aanspreekpunt voor klanten vanuit de regio. Jij staat hen te woord met het nodige enthousiasme en werkt hun vraag op maat uit. Jij begeleid de klant doorheen het volledig proces en staat hen met raad en daad bij. In deze binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het volledig proces, gaande van order intake, offerte opmaak, opvolging levering, organiseren van transporten, klachtenbehandeling en afsluit van het dossier. Jij bouwt hierbij lange termijn relaties op met de klant en adviseert hen doorheen het proces met een commerciële ingesteldheid. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s en de accountmanagers.

Jouw profiel
Jij behaalde minstens een secundair diploma en kan een eerste ervaring aantonen binnen een gelijkaardige functie. In deze snel bewegende omgeving zijn wij opzoek naar een dynamisch iemand die graag zijn of haar commerciële vaardigheden wil inzetten en klaar is voor een nieuwe uitdaging! Jij weet goed in te spelen op de noden van de klant en lange termijn relaties op te bouwen. Verder kan je een goed overzicht bewaren tussen verschillende lopende procedures en jouw taken dagelijks in te delen naargelang de prioriteiten. Ten slotte is een goede kennis van het Nederlands en het Engels aangewezen, kennis van SAP is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een leuk team met enthousiaste collega’s. Je maakt deel uit van een bedrijf waar ruimte is voor initiatief. Aan deze afwisselende job koppelt de firma een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Bovendien kan je ook 2 dagen per week van thuis werken! Het gaat om een zwangerschapsvervanging waardoor onze klant iemand zoekt die zich van Januari tem augustus 2023 kan vrijmaken.

Jouw werkgever
Samen met onze klant, een bekende speler binnen het technisch segment, zijn wij op zoek naar een tijdelijk inside sales medewerker om het enthousiast team in Turnhout te versterken. Een firma waar iedereen steeds met de glimlach komt werken en houdt van een goede werksfeer. Jouw collega’s zullen je met open armen verwelkomen en wegwijs maken binnen de firma.

Solliciteer meteen
Is deze job jou op het lijf geschreven? Stel vandaag nog jouw kandidatuur online of via phoenix.dejonghe@hays.com

#1092734
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Autre
Location
Turnhout
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Mooi salarispakket aangevuld met maaltijdcheques!
Ref:
1092734

Talk to a consultant

Talk to Phoenix De Jonghe, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014 48 03 67