TIJDELIJKE ADMINISTRATIEVE MEDEWERKER BIJ INNOVATIEVE SPELER

Mechelen | Administratieve ondersteuning | Moderne en innovatieve speler | Tijdelijk 4 maanden | 1094312
Jouw nieuwe werkgever
Voor onze goede klant, een moderne en innovatieve speler binnen zijn branche, kijkt Hays Antwerpen momenteel dringend uit naar een nieuwe collega! Het betreft een fulltime betrekking voor 4 maanden.

Jouw nieuwe functie
Als administratieve medewerker is jouw taak voornamelijk het opmaken van schadedossiers vanaf de opstart. Als er schade is aan de geplaatste materialen, zorg je voor de nodige opvolging van het dossier en heb jij contact met verschillende partijen. Na het opstellen van alle documenten en het opstarten van het dossier, maak je nadien de factuur op aan de hand van de juiste templates. Dit volg je op tot het einde. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de tweedelijnsdossier opvolging met taken waar je onbetaalde facturen behandelt.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Onze klant kijkt uit naar iemand met reeds administratieve ervaring. Daarnaast ga je nauwkeurig en gedetailleerd te werk. Routinetaken mogen je zeker niet afschrikken om zo verschillende dossiers per dag op te starten. Het Nederlands beheer je zowel schriftelijk als mondeling vlot. Je Frans hoeft niet perfect te zijn, maar je begrijpt het wel om alles nadien in een template in te vullen. Interesse of affiniteit met ICT is een grote plus.

Arbeidsvoorwaarden
Onze klant bied je een functie in een groeiende en moderne onderneming. Je ontvangt een marktconform vast loon met ook variabel deel aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, woon-werkvergoeding, … .

Solliciteer nu!
Zin in een nieuwe uitdaging als administratief medewerker? Solliciteer dan nu online of neem contact op met Eline Van Gysel van Hays Antwerpen! #1094312
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Telecom
Location
Mechelen
Specialism
Office Administration
Pay
2000 - 2800 bruto + voordelen
Ref:
1094312

Talk to a consultant

Talk to Eline Van Gysel, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 032012857