TIJDELIJKE SALES SUPPORT MEDEWERKER

Regio Antwerpen I Tijdelijke sales support medewerker I Toffe werkomgeving I 12 adv-dagen I Horecasector
Jouw nieuwe functie
Als Sales Support medewerker kom jij terecht binnen het Salesteam waar jij zal instaan voor de administratieve opvolging van de inkomende orders. Hiervoor maak jij de offertes op en bezorg je deze aan de klant ter goedkeuring. Je ondersteunt het team bij het uitvoeren van administratieve taken zoals contracten archiveren of het beheren van de database. Verder maak je de rapporten en de analyses op i.v.m. de verkoopcijfers en bezorg je deze aan het sales team. Daarna zal jij een vlotte levering van deze orders garanderen doordat je een goed zicht hebt op de bevoorrading van de stock. Uiteraard zal je achteraf ook de nodige facturen opmaken en zorg je voor een perfecte opvolging bij vragen of problemen. Daarnaast ben jij ook aanwezig bij de sales meetings en denk je mee na over hoe het bedrijf zijn werking kan optimaliseren. Tot slot rapporteer je aan de teamleader van het sales support team. Kortom krijg je een gevarieerd takenpakket waarbij het mogelijk is om mee te werken aan diverse projecten.

Jouw profiel
Hays Antwerpen is op zoek naar een gedreven, meertalige Sales Support medewerker. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met reeds een eerste ervaring als sales support medewerker. Om een vlotte en nauwkeurige verwerking van alle inkomende orders te garanderen kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans. Daarnaast kan je ook vlot overweg met Excel en SAP. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en je hebt oog voor detail. Tot slot heb je een passie voor voeding.

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant, een gespecialiseerde groothandel, is een specialist op vlak van Horeca toebehoren. De firma levert innoverende en kwalitatieve food en non-food producten aan de gastronomische professional. Daarnaast heeft de firma eigen productiefaciliteiten voor gespecialiseerde convenienceproducten en verse producten zoals vlees, vis en broodwaren.

Arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een mooi salaris aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques en 12 adv-dagen. Daarnaast word je tewerkgesteld in een gloednieuwe, fijne omgeving met uitzicht op de Schelde. Deze werkgever is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De sportieve kandidaten kunnen gebruik maken van een nabijgelegen Velo-station. Het is een tijdelijke opdracht met de mogelijkheid op verlenging.

Wat moet je nu doen?
Klinkt deze uitdagende rol als Sales Support medewerker voor onze klant gelegen aan het Eilandje in Antwerpen jou goed in de oren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Reageer snel via de button of contacteer Hanna Hens van Hays Antwerpen op het nummer 03/302.07.04! #1091549
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDD (option CDI)
Secteur
Autre
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
2000-2900
Réf. :
1091549

Contacter un consultant

Contactez Hanna Hens, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Téléphone: 032027989