TRADE MARKETEER PHARMA

Gent | Trade Marketeer | Farma industrie | Analytisch | Salaris op maat + firmawagen | 1092492
Jouw nieuwe functie
Als Trade Marketeer Pharma zal jij een belangrijke rol spelen bij het vermarkten van sterke farmaceutische merken via een brede waaier aan verkooppunten hier in België. Je zal vraag creëren door strategisch mee te denken op productniveau. Hierbij hou je rekening met specifieke doelgroepen en onmichannel kanalen (apothekers, retailers, online webshops, etc.). In jouw rol als Trade Marketeer Pharma heeft jouw analytische bril een belangrijke factor gezien jij aan de hand van cijfers de juiste inzichten hebt in de markt en consumentengedrag. Ze weet je precies welke producten/merken via welk kanaal succesvol zullen zijn. Jij brengt prijsstrategieën in kaart, werkt discounts en promo’s uit, bepaalt de juiste volumes, houdt concurrenten in de gaten en kan te allen tijde een SWOT-analyse voorleggen. Als Trade Marketeer Pharma werk jij nauw samen met interne (sales, logistiek, shopper marketeers, marketing & communicatie) en externe (media agency, vertalers) stakeholders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Trade Marketing Manager vanuit hun hoofdkantoor in het Meetjesland.

Jouw profiel
Als ideale kandidaat voor deze functie als Trade Marketeer Pharma heeft een hoger diploma en geniet van minimum 2 jaar ervaring als Trade Marketeer. De knepen van het vak zijn je gekend en je weet om te gaan met data en analyses. Kennis/ervaring in de farmaceutische sector is een grote plus. Als Trade Marketeer Pharma heb jij een digitale mindset. Daarbovenop ben jij communicatief sterk en kan je goed samenwerken met de vele stakeholders. Naast het Nederlands beheers jij Engels en Frans.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie van Trade Marketeer Pharma kan je rekenen op een marktconforme verloning voor de farmaceutische sector, aangevuld met totaalpakket aan extralegale voordelen (strijkservice op kantoor inbegrepen). Het pakket voorziet ook een firmawagen met tankkaart. Als werknemer geniet je er van 10 ADV dagen (verlof vrij te kiezen) en optie tot telewerk 3 dagen/week.

Over de organisatie
Onze klant is een grote internationale speler actief in de farmaceutische sector. Ze hebben meerdere nationale en internationale vestiging. Hoewel ze vrij groot zijn op globaal vlak, is de site in Gent beperkter op vlak van personeelsleden (100tal). Dit brengt met zich mee dat je ter plaatse toch nog het kmo-gevoel hebt (vb.: iedereen aanspreekbaar), maar ook de voordelen hebt van tot een grotere groep te behoren (vb.: opleidingsmogelijkheden).

Benieuwd naar meer en kan jij jezelf identificeren in deze functie als Trade Marketeer Pharma voor deze internationale speler gevestigd in het Gentse? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/266 11 96. #1092492
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Pharmaceutique
Location
GROOT GENT
Specialism
Marketing Analysis
Pay
Salaris op maat + Firmawagen met tankkaart
Ref:
1092492

Talk to a consultant

Talk to Virginie De Smecht, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661196