TRAINEESHIP LOGISTICS BIG DATA ANALYST

Gent | Logistic data analyst | Bachelor of master in IT of engineering | Analytische mindset | 1093901
Jouw nieuwe functie
Het traineeship bij Volvo houdt in dat je gedurende 15 maanden een intensieve training krijgt over alle activiteiten op wereldwijd niveau. In deze training krijg je een beeld op het vlak van manufacturing, veiligheid en gezondheid, kwaliteit, continuous improvement, supply chain, etc. Via het systeem van jobrotatie kom je meer te weten over de verschillende jobmogelijkheden bij Volvo. Na afloop van deze 15 maand durende traineeship, start je in de definitieve rol waar jouw interesse ligt.

In het traineeship als logistic data analyst ga je interne en externe logistieke informatie transformeren en structureren in visueel aantrekkelijke interfaces zodat het gemakkelijk verstaanbaar is voor jouw collega’s. Op basis van hun input kan je meer diepgaande analyses geven van de data of meer inzicht verschaffen in de mogelijke correlaties. Je komt terecht in een cross functioneel team: logistieke ingenieurs, verpakkingsingenieurs, projectmanagers, ... Samen bouw je aan de fabriek van de toekomst. Je reageert flexibel op veranderende omstandigheden en streeft naar continuous improvement van de processen. Bij dit alles hou je steeds de Volvo waarden in gedachten: klantgerichtheid, passie, vertrouwen, verandering en prestatie.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor dit traineeship ben je net afgestudeerd als bachelor of master in IT of engineering. Volvo staat ook open voor kandidaten met maximaal 2 jaar ervaring. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Engels en je bent sterk analytisch ingesteld. Je bent een communicatieve teamplayer met de ambitie om niet alleen jezelf te ontwikkelen maar ook de business waarin je werkt. Je bent een storyteller die nieuwe technologieën begrijpelijk en toegankelijk kan maken voor iedereen. Verder ben je ook veerkrachtig en geven nieuwe uitdagingen je energie.

De arbeidsvoorwaarden

Volvo Group Gent promoot persoonlijk groei via individueel werk maar ook via team sessies waarbij je steeds ondersteund wordt door jouw manager en mentor. Het bedrijf biedt jou een fulltime job aan binnen een internationale onderneming waarvoor je een aantrekkelijk salarispakket krijgt in functie van jouw ervaring.

Over de organisatie

Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Solliciteer direct op deze vacature!
#1093901
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Automobile
Lieu
Gent
Spécialité
Logistics
Salaire
Een aantrekkelijk salarispakket
Réf. :
1093901

Contacter un consultant

Contactez Gaelle De Wulf, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092661199