TRANSPORT MATERIAAL OPVOLGER

Gent | Logistiek Bediende Automotive | Bachelor of master | Analytisch ingesteld | Kennis Excel | 1093939
Jouw nieuwe functie
Als Logistiek Bediende ben je enerzijds verantwoordelijk voor het organiseren van spoedtransporten en ben je anderzijds de contactpersoon voor het behandelen van alle operationele problemen en vragen van de klant. Je behandelt transportafwijkingen zoals te late leveringen, gemiste ophalingen, ontbrekende documenten, etc. en je volgt de performantie op van de externe partijen. Je denkt ook analytisch mee en bekijkt samen met het team welke optimalisaties er mogelijk zijn in de verschillende processen. Tot slot geef je als Logistiek Bediende ook administratieve ondersteuning op vlak van douane en facturatie.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie als Logistiek Bediende genoot je een hogere opleiding en kan je vlot werken met Excel. Een logistieke opleiding of ervaring is een pluspunt. Nieuwe systemen heb je snel onder de knie en je hebt een vlotte kennis Engels en Nederlands. Kennis Frans is een pluspunt. Je houdt van analytisch denken en bent leergierig en positief ingesteld. Tot slot werk je graag in team en ben je stressbestendig.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta. Je komt terecht in een internationaal topbedrijf in de automotive sector.

De arbeidsvoorwaarden
Onze partner Volvo Group biedt jou een uitdagende job aan met veel verantwoordelijkheden en waarbij je kan samenwerken met collega’s in een internationale context. Je krijgt de kans om ondergedompeld te worden in logistieke processen gecombineerd met administratieve taken en sociaal contact. Een aantrekkelijke verloning wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en transportvergoeding.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je geïnteresseerd in deze job als Logistiek Bediende bij onze partner Volvo Group? Solliciteer dan snel of bel voor meer informatie naar Gaëlle De Wulf op 09/266.11.99.
#1093939
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
Contracting / Freelance
Secteur
Automobile
Lieu
Gent
Spécialité
Logistics
Salaire
Een aantrekkelijk salarispakket
Réf. :
1093939

Contacter un consultant

Contactez Gaelle De Wulf, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092661199