WAREHOUSE TEAMLEADER 2 SHIFTEN

Bornem | Logistiek | Warehouse | Teamleader | 2 shiften (vroege/late) | 1091003
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een gekende speler gelegen te Bornem, zijn we op zoek naar een Warehouse Teamleader. Als Warehouse Teamleader ben je verantwoordelijk voor de efficiënte werking van het magazijn te Bornem. Je stuurt daarnaast een team aan en verzorgt de werkplanning. Je geeft bestellingen door aan de leveranciers en houdt contact met hen volgens de procedures en vastgelegde afspraken, je zorgt voor de coördinatie en organisatie van de logistieke informatiedoorstroming en werkinstructies van de logistieke afdeling en staat in voor het beheer en de organisatie van de stockvolumes in het magazijn en van materialen voor de techniekers in het veld. Verder zorg je voor een vlotte administratieve afhandeling en volgt alle binnenkomende en uitgaande goederen en verzorgt de bijkomende administratieve afhandeling van de goederen tot in de puntjes. Tenslotte maak je gebruik van het ERP pakket om alles netjes bij te houden en neemt initiatief om verbetervoorstellingen en/of oplossingen te implementeren in overleg met jouw manager.

Jouw profiel
Idealiter beschik je over een bachelordiploma en over de nodige relevante werkervaring. Innovatie in logistiek en technologie wekt je interesse en je weet als een echte people manager een team binnen aan te sturen alsook klantgerichtheid hoog in het vaandel te dragen. Je bent gedreven en staat sterk in je schoenen. Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en neemt je verantwoordelijkheid. Je bent gestructureerd, werkt analytisch en verzorgt duidelijke rapporteringen, hiervoor is een goede kennis excel vereist. Er wordt vnl gecommuniceerd in het Nederlands, een woordje Frans is een plus. Je bent bereid om te werken in shiften.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt in een tof en productief team terecht. Mijn klant voorziet een uitdagend takenpakket met een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring. Dit wordt aangevuld met extra legale voordelen.

Over de organisatie
Mijn klant gelegen in Bornem is één van de grootste logistieke spelers van België.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben jij de Warehouse Teamleader die wij zoeken? Aarzel niet om te solliciteren via de onderstaande knop, neem contact op met Sam Peeters op het nummer 03/202.79.79 of stuur een mail naar sam.peeters@hays.com. #1091003
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Lieu
Bornem
Spécialité
Purchasing
Salaire
Bespreekbaar
Réf. :
1091003

Contacter un consultant

Contactez Sam Peeters, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Téléphone: 032027979