WERFLEIDER MET ERVARING KLASSE 8 AANNEMER

Een job vol afwisseling en actie met bij aannemer die aandacht heeft voor het mensgerichte!
Ervaren werfleider I Klasse 8 projecten in utiliteits- en appartementsbouw I Projecten in Oost- en West-Vlaanderen I Goed georganiseerde aannemer met veel expertise in huis I Vooruitstrevend management

Over je nieuwe functie
Als ervaren werfleider bestudeer je het lastenboek, de meetstaten en plannen van het toegewezen bouwproject. Je verzorgt de werkvoorbereiding (controle, aanpassing plannen en detailuitwerking) en draagt de verantwoordelijkheid over de organisatie en de uitvoering van de bouwwerken, dit van ruwbouw t.e.m. afwerking. In overleg met de projectleider bepaal je de algemene organisatie van de werf fungeer jij als aanspreekpunt voor de meestergast en arbeiders, evenals voor de onderaannemers. Om goed op de hoogte te zijn van de wensen van het bouwteam en tijdig te kunnen bijsturen waar nodig, neem je actief deel aan de werfvergaderingen. Veiligheid, kwaliteit, organisatie, snelheid en juistheid zijn jouw kerntaken, waarbij je rapporteert aan de projectleider. Bovenstaande taken voer je uit volgens voorgeschreven veiligheids-, milieu en kwaliteitsvoorschriften. Je werkt vnl. on site waar steeds een goed uitgeruste werfkeet is voorzien.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Voor de job van werfleider zijn wij op zoek naar een kandidaat met een Bachelor of Master Bouwkunde, of Toegepaste Architectuur of gelijkwaardig door ervaring. Ook kan je minstens 3 jaar relevante werkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende technische vakkennis. Je bent communicatief sterk en beschikt over de nodige overtuigingskracht. Je geeft blijk van goede organisatorische capaciteiten en je gaat planmatig te werk.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een kmo in volle groei met een open communicatiestijl en een uiterst aangename werksfeer, waar plaats is voor waardering, vertrouwen, ontwikkeling en autonomie. Als werfleider krijg je hoe dan ook een opleidingstraject, waarbij zowel interne als externe opleidingen mogelijk zijn. Naast een interessante bruto verloning en bedrijfswagen ontvang je eveneens een mooi pakket extralegale voordelen.

Over de organisatie

Onze klant is een klasse 8 aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in grotere bouwwerken. Deze organisatie is werkzaam in zowel nieuwbouw als renovatie en creëert projecten van zuivere ruwbouw tot sleutel op de deur. Samen met deze klant is Hays Construction op zoek naar een ervaren werfleider.

Solliciteer nu voor deze functie

Wil je verdere inlichtingen over deze uitdagende vacature als werfleider? Neem dan contact op met Lies Hooghe op het nummer 0498/176691 of verstuur jouw cv online.
#LI-DNI
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
Aalter
Spécialité
Construction Management
Salaire
Pakket met diverse extra-legale voordelenn
Réf. :
1089673
Date de fermeture
10 Jun 2024

Contacter un consultant

Contactez Lies Hooghe, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 0498 17 66 91

Numéro d'agrément 


VG 292/BUOSA W.INT.35 W.SO.35 


Brussels n° 00322-406-20121217 

Emplois similaires à WERFLEIDER MET ERVARING KLASSE 8 AANNEMER

 • JUNIOR PROJECTLEIDER APPARTEMENTSBOUW

  Inloopfunctie om volwaardig projectleider te worden. Werven in West-Vlaanderen tot Gent.
  Bruggeafhankelijk van profiel
 • (Junior) Projectleider renovatie - gebouwen en infra

  Aalter | Projectleider | renovatie en betonherstel | 1103206
  AalterBruto + wagen + extra's
 • ERVAREN PROJECTLEIDER APPARTEMENTSBOUW

  Werven tussen kust en Gent
  BruggeAfhankelijk van profiel, pakket met diverse extra-legale voordelen
 • PROJECTMANAGER WONINGBOUW VOOR BOUWPROMOTOR

  Aalst | Projectmanager | Bouwpromotor | Gezinswoningen en appartementen | Bedrijfswagen I 1077612
  Aalst (East Flanders)Afhankelijk van profiel
 • (JUNIOR) PROJECTLEIDER INDUSTRIEBOUW

  Belangrijke job bij dochterbedrijf van internationale bouwgroep.
  WaregemPakket met wagen en extra-legale voordelen