Young Potential Ingenieur - Voeding

Bio-Ingenieur – industriële wetenschappen |traineeship productie – proces | voedingssector | 1096502

Jouw nieuwe functie
Tijdens een trainee programma krijg je als ingenieur de unieke kans om met verschillende afdelingen en functies in productie kennis te maken. Op die manier kan je jouw interesses verder ontdekken en bepalen welke richting je wenst uit te gaan. Ga je richting procesingenieur dan kies je eerder voor het uitwerken van verbeteringen aan de productieprocessen en -installaties. Misschien stel je vast dat je meer voldoening haalt uit het aansturen/coachen van een team om samen naar targets toe te werken. In dat geval kan je opteren voor een rol als teamleader productie. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om later van functie of afdeling te veranderen of door te groeien naargelang jouw ambities.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze young graduate ingenieurs zoekt Hays Life Sciences dynamische Industriële en/of Bio-ingenieurs zonder of met een eerste werkervaring. Het is belangrijk om interesse te hebben voor een productie-omgeving waarbinnen je jouw technische en/of leidinggevende vaardigheden wenst te ontplooien. Je combineert een analytische en innovatieve ingesteldheid met een positieve geest. Verder houden we van een hands-on aanpak, leergierigheid en verantwoordelijkheidszin.

Wat krijg je hiervoor terug?
In deze hoogtechnologische omgeving kan je op een korte periode een brede ervaring en inzage verwerven in verschillende functies en afdelingen. In ruil voor jouw enthousiasme kan je rekenen op een competitieve verloning, groei- en opleidingsmogelijkheden en een stimulerende werksfeer.

Over de organisatie
Je komt terecht in een succesvolle onderneming met verschillende activiteiten in de voedingssector en met vestigingen in regio Kortrijk en regio Roeselare. Het bedrijf is een belangrijke speler en investeert continu in een technologisch hoogstaand machinepark.

Solliciteer op deze vacature
Studeer je binnenkort af als ingenieur en ben je nog wat zoekende naar de job die bij jou past? Solliciteer online of neem telefonisch contact op met Claire Van den Eynde van Hays Life Sciences Kortrijk via het nummer 050 34 80 72.

#1096502
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Manufacturing & Production
Lieu
Kortrijk
Spécialité
Life Sciences
Salaire
Aantrekkelijk salaris voorzien
Réf. :
1096502

Contacter un consultant

Contactez Claire Van Den Eynde, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 050348072

Emplois similaires à Young Potential Ingenieur - Voeding

  • YOUNG POTENTIAL VOEDING

    Regio Moorslede | Food Voeding | Doorgroeimogelijkheden | Extra adv-dagen | 1084944
    MoorsledeDoorgroei - extra ADV-dagen - groeps- en hospitalisatieverzekering