Blog main region box

BLOG HAYS BELGIË
BEKIJK ONS ADVIES

Blog promo box article 13


 

 

Ga op banenjacht deze passen!

De lente is aangebroken en Pasen is slechts een paar dagen verwijderd. Hoewel het een geweldig moment is om wat extra tijd met je gezin door te brengen en eieren te jagen in je tuin, is het ook een goed moment om op jacht te gaan.
 

Blog promo box article 10


 

Zo interviewt u een kandidaat die fulltime op afstand werkt

Volgens het Remote Work Statistics-rapport van Owl Labs, 2019, werkt 18% van de werknemers nu 100% van de tijd op afstand - en dit is een trend die de komende jaren zal blijven stijgen.
 

Blog promo box article 10

 

Zo maakten banken van flexibel werken de norm

Grote banken zijn tegenwoordig allesbehalve traditioneel. In deze blog laten we zien hoe de grootste namen in de financiële wereld een baanbrekende revolutie op de werkplek pionieren ...
 

Blog promo box article 9


 

Een opfriscursus over communicatie op de werkvloer

We zijn absoluut verwend met keuzes als het gaat om communicatiemedia. Als we contact wilden opnemen met een lid van ons team, konden we spraakoproep, videogesprek, sms, apps voor apps, e-mail, sociale netwerken, een intern online berichtensysteem gebruiken of - laten we het maar zeggen - we konden ze persoonlijk benaderen.
 

Blog promo box article 8

Is het mogelijk om een team vanop afstand samen te brengen?

Het concept van virtuele of externe teams is geen nieuw fenomeen. Door de vooruitgang in technologie, globalisering, organisatiestructuren en werkwijzen is deze aanpak de afgelopen jaren echter aanzienlijk gegroeid.
 

Blog promo box article 7

Zo leidt u uw team vanop afstand

Het managen van één team is vaak al een verantwoordelijkheid - dus toezicht houden op een aantal teams in verschillende landen vereist een constante planning en onderhoud.
 

Blog promo box article 6

Vind de beste kandidaten met deze techniek voor telefonische interviews

What did hiring managers do before telephone interviews? After all, CVs often only tell half the story, and, once upon a time you would have had to find out the other half of this story by conducting a face-to-face interview, which can be time consuming, to say the least. 

Contracting candidate blog 1 box

7 vaakst gestelde vragen tijdens sollicitatiegesprek met freelancers

Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in functie van een contracting- of freelancerol? Ooit was zoiets voorbehouden voor vaste contracten, maar tegenwoordig krijgen flexibele werknemers steeds vaker een uitnodiging voor een gesprek.
 

Blog promo box article 12


 

Komaan mensen! Zijn jullie moedig genoeg om Zuckerbergs voorbeeld te volgen?

Eind 2016 hebben twee zeer spraakmakende mannen om gezinsredenen ontslag genomen uit veeleisende banen - James Brayshaw en John Key. Wat volgde - en dit zou een primeur kunnen zijn in dit deel, was dat mannen openlijk begonnen te praten over hun onvermogen om 'alles te hebben'.

 

12 types of collega’s en hoe ermee om te gaan


 

12 types of collega’s en hoe ermee om te gaan

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is en dat geldt ook voor mensen op de werkvloer. Welke types collega’s zijn er? En vooral: hoe leer je ermee om te gaan?

11 tips om productiever te zijn op het werk

 

11 tips om productiever te zijn op het werk

Productief zijn op het werk betekent niet dat je harder moet werken, maar eerder slimmer.  Het draait rond een goede voorbereiding, het slim inzetten van je tools en het efficiënt organiseren van je taken. Maar bovenal draait het rond je attitude.
 

5 manieren waarop je je moet aanpassen bij een nieuwe job

 

5 manieren waarop je je moet aanpassen bij een nieuwe job

Een nieuwe job is een belangrijke stap in je carrière. Het is dus logisch dat je voor je eerste dag zowel enthousiast als nerveus bent. Je zal je immers moeten aanpassen...
 

Hoe schitter je tijdens je sollicitatiegesprek als je introvert bent


 

Hoe schitter je tijdens je sollicitatiegesprek als je introvert bent?

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Voor een baan waarvan je gewoon weet dat die je op het lijf is geschreven? En toch kun je dat knagende gevoel niet onderdrukken...

 

Contact box candidates

Geïnteresseerd in een vacature?

Heeft u meer informatie nodig over een vacature in uw regio of sector?

Vous recrutez

Geef uw vacature door

Registreer uw vacature en wij nemen contact met u op.