Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in.  Meer informatie.

OUR PASSION FOR PEOPLE
YOUR EXPERTISE IN HR

HR JOB DAY 23 oct 14

Werken in HR is werken met en voor mensen. Wil jij aan de slag in HR? Of voel jij je geroepen om als personeelsverantwoordelijke aan de slag te gaan?
Kom dan zeker langs bij Hays HR Zaventem op 23 oktober voor onze HR Job Day. 

Schrijf je alvast in : Brussels.hr@hays.com

Hays is wereldwijd de leider op gebied van rekrutering en selectie. Ook in België zijn wij gekend als de experts in rekrutering. Hays telt momenteel 13 kantoren en is gespecialiseerd in 17 verschillende vakgebieden. Onze consultants van Hays HR richten zich op alle HR vacatures binnen het personeelsdepartement van onze klanten.
Over de jaren heen hebben zij een breed netwerk aan HR contactpersonen opgebouwd. Bovendien weten zij als rekruteringsspecialist zeer snel de juiste kandidaat te matchen met de juiste job in het juiste bedrijf.

Op dit moment heeft Hays HR Zaventem verschillende interessante junior en mid-level vacatures binnen HR. Wij zijn op zoek naar kandidaten met een specifieke interesse in o.a. payroll, rekrutering, training & development en compensation & benefits. Wil je liever een generalistische HR functie dan kan je ook aan slag als HR Officer of personeelsassistent. Er is  momenteel bovendien ook een carrière-opportuniteit voor een Senior HR profiel met een achtergrond in Hard HR en vakbonden.

Interesse? Kom dan zeker een kijkje nemen op 23 oktober in het kantoor van Hays Zaventem. Onze gespecialiseerde HR consultants, Myriam Warson en Simon Deuss staan je graag te woord en kunnen je zeker enkele praktische tips meegeven om jouw carrière in HR een boost te geven.

Stuur alvast je CV ter inschrijving en wij nemen snel contact op met jou.

Waar? Hays Zaventem, Belgicastraat 3, 1930 Zaventem
Waneer? 23 oktober, van 8u30 tot 18u
Wie? Brussels.hr@hays.com - 02 709 84 30
 

Neem alvast een kijkje naar onze jobs op hays.be/hr