Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in.  Meer informatie.

VERGROOT JE NETWERK IN SALES & MARKETING

MAKE THE RIGHT CAREER MOVES

00594_Digital_RGB.jpgMaak de juiste keuzes voor je carrière! Kom langs op de Hays Sales & Marketing Job Day op 12 maart. Onze rekruteringsspecialisten staan die dag klaar voor jou. Zij kunnen je begeleiden in de wereld van Sales en Marketing en bovendien hebben ze verschillende vacatures in verkoop, communicatie of marketing bij interessante klanten. Kom dus zeker langs op 12 maart in kantoor Hays Antwerpen, Hays Brussels of Hays Waver!

Onze consultants zijn rekruteringsspecialisten in de wereld van Sales, Marketing en Communicatie. Ben je thuis in de wereld van social media? Ben je een echte digital native? Of ben je gepassioneerd door B2B of B2C sales? Heb je al professionele ervaring en wil je je carrière een nieuwe wending geven in Sales of Marketing? Maak de juiste keuze voor je carrière en kom langs!

Ontmoet onze consultants van Sales & Marketing op 12 maart 2015 in de kantoren van Hays Antwerpen, Hays Brussel of Hays Waver. Onze consultants kunnen je opnieuw op weg helpen in je carrière, en ze kunnen je CV direct matchen met een interessante vacature of een interessante klant in jouw regio. Bovendien kan je je ook connecteren met ons op LinkedIn en zo kennis maken met ons uitgebreid netwerk aan bedrijven, HR contactpersonen en managers in Marketing of Sales.

Wij hebben continue interessante vacatures in zowel verkoop als marketing en communicatie:

MARKETING & COMMUNICATION

Marcom coordinator
Trade Marketeer
Marketing Analyst
Digital Marketeer
Social Media Expert

SALES

(Key) Account Manager
Business Developer
Sales Manager

Interesse? Maak de juiste keuze voor je carrière en ontmoet ons!

Wanneer? 12 maart van 8u tot 18u
Waar? Hays Wavre, Hays Brussel, Hays Antwerpen

 

Check onze vacatures in Marketing en Communicatie
Check onze vacatures in Sales